Autot ja Viihde-viikoloppu
30.9.-1.10.2017 Lahden Messukeskus

Maan monipuolisin autonäyttely päättää ajokauden

Autot ja Viihde - viikonloppu on erikois- ja harrasteautoilun syysnäyttely ja tapahtuma, jota kävijät ovat palautteissaan järjestäjälle ja keskustelufoorumeilla yleisesti kehuneet yhdeksi parhaista alan näyttelyistä. Näyttelyn korkea laatu ja esillä olevat autoharvinaisuudet ovat huolella esille valittuja ja mielenkiintoista kalustoa löytyykin laidasta laitaan.

Ajoneuvojen ja kaupallisten osastojen lisäksi tapahtumassa on vahvasti mukana maamme autokerhot esittelemässä omaa toimintaansa. Myös viihde ja lifestyle kuuluvat osana sisältöön. Show-lavalla nähdään mielenkiintoisia esityksiä, elävää musiikkia ja kuullaan haastatteluita. Yleisö puolestaan pukeutuu näyttelyyn sopivalla tavalla, Jenkkiopuolella mennään vahvasti 50-luvun tyyliin ja X-treme -puolella street-meiningillä.

Ajoneuvojen lisäksi esillä on kaupallisia toimijoita mm. seuraavista tuoteryhmistä: autovaraosat ja tarvikkeet, renkaat ja vanteet, työkalut ja varustelu sekä autonhoito, autoiluun liittyvät ja autoviihde. Paikanpäällä yleisön edessä tehdään erinäisiä työnäytöksiä.
Tapahtuman näytteilleasettajailmoittautuminen on nyt avattu.

Lauantaina on aikuisempaan makuun suunnattua ohjelmaa. Sunnuntai on perhepäivä, missä erityisesti perheen pienimmät ovat huomioituina. Tämä huomioitu myös lippuhinnoittelussa ja perhepäivänä liput ovat edullisemmat.

Autot ja Viihde -viikonloppu koostuu Lahden Jenkkiautonäyttelystä,
X-treme Car Show'sta, Rokki Night-illasta sekä Lahden Cruising-tapahtumista. X-treme Car Show täyttää tänä vuonna 15-vuotta, Jenkkiautonäyttely 5-vuotta.