Lahden Jenkkiautonäyttely
1.-2.10.2016

Lahden Jenkkiautonäyttely on kansainvälinen, amerikkalaisia ajoneuvoja, niiden rakentelijoita ja entisöijiä, autojällenmyyjiä, autotarvikkeita ja lifestyle-tuotteita sisältävä laadukas harrasteautonäyttely, joka järjestetään neljännen kerran Lahden Messukeskuksessa.

- Laadukkaalle ja perinteistä Amerikan-autoilua esiintuovalle syystapahtumalle on tarvetta. Tapahtuma toimii samalla harrastekentän "ajokauden päättäjäiset ja tallikauden avajaiset" -tapahtumana. Hieno harrastekausi on hyvä päättää samanhenkisten ihmisten, näyttävien ajoneuvojen ja viihdyttävän oheisohjelman parissa. Jenkkiautonäyttely
on vakiinnuttanut paikkansa Suomen suurten messutapahtumien joukossa ja se on saanut paljon hyvää palautetta kävijöiltä sekä näytteilleasettajilta. Se on Suomen suurin syksyllä järjestettävistä alan tapahtumista.

Jenkkiautonäyttely täydentää samaan aikaan Lahden Messukeskuksessa järjestettävää Autot ja Viihde -viikonlopun tapahtumakokonaisuutta, joka koostuu lisäksi erikoisautonäyttely X-treme Car Show'sta, Rock'n'roll & Burlesque Night -tapahtumasta.

Tapahtumalla on käytössään 4 messuhallia, lisäksi Lahden Messukeskuksen parkkialueella toimii Drive Inn - harrasteautonäyttely.

Ajoneuvoilmoittautuminen sekä osastopaikkavaraukset ovat nyt käynnissä.

 

Jenkkiautonäyttely 1.-2.10.2016 Lahden Messukeskus.

Julkaissut Jenkkiautonäyttely 30. tammikuuta 2016