BLOGI

Syksyn värikäs X-treme Car Show on osa Autot ja Viihde -viikonlopputapahtumaa, joka järjestetään 28.-29.9.2019 Lahden Suurhallilla. Esillä ovat rakennetut ja uudet autot sekä alan yrityksiä ja seuroja. X-treme Car Show ilmoittautuminen on avoinna vielä elokuun loppuun saakka. Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan syyskuun puoleenväliin saakka.

Autot ja Viihde -viikonloppu on kattonimi viikonlopulle, missä samanaikaisesti järjestetään rakennettujen autojen X-treme Car Show, entisöityjen ajoneuvojen Jenkkiautonäyttely ja tapahtumien yhteinen After Party, Rock'N'Roll & Burlesque Night. Esillä on n 350 mielenkiintoista autoa Suomesta sekä ulkomailta. Lisäksi hallin edessä on harrasteparkki,...

Haluatko voittaa lentomatkat ja hotelliyöpymisen kahdelle sekä pääsyliput Euroopan suurimmalle autoalan messuille Saksaan, Essen Motor Show'hun sekä autollesi Vuoden SONAX-auto tittelin?

Uusi mielenkiintoinen harrasteautoprojekti on käynnistymässä. Määränpäänä on 29.-30.9.2018 Lahdessa järjestettävä X-treme Car Show.

Bilsport Performance & Custom Motor Show päättyi hetki sitten. Tapahtumassa vieraili lähes 84.000 kävijää. "Elmia" oli suomalaisten juhlaa. Peräti 21 pokaalia tai kunniamainintaa! Määrä on ennätyksellinen, joka kertoo näyttelyn kovasta tasosta huolimatta suomalaisten autorakentelijoiden huippuosaamisesta ja suomalaisen autorakentamisen käsityön...