Classic Car Parade Helsinki 4.6.2023 Senaatintori

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: www.jenkkiautonayttely.fi/classiccarparade/

Classic Car Parade Helsinki on Suomi-Ruotsi –hengessä toteutettava tapahtuma, jossa klassiset autot kokoontuvat yhteen sunnuntai päivän ajaksi. Tallink Silja kuljettaa Tukholmasta kokonaisen risteilyaluksen verran klassisia ajoneuvoja Helsinkiin ja paikanpäällä tapahtumaan liittyy suomalaisia autoharrastajia autoineen. Yhteensä paikanpäällä voi nähdä lähes 500 ajoneuvoa. Tapahtuma houkuttelee paikalle ja reitin varteen runsaasti katsojia, jotka saapuvat ihailemaan kauniita vanhoja ajoneuvoja ja nauttimaan tunnelmasta.

Classic Car Parade Helsinki järjestetään 4. kesäkuuta ja tapahtumaan osallistuvat autot ovat yli 30 vuotta vanhoja. Kulkue kulkee Helsingin keskustan ennalta määrätyn reitin ja se päättyy Senaatintorille, jylhän valkoisen Tuomiokirkon äärelle, jossa vanhoihin autoihin voi tutustua lähemmin. Tapahtuman yhteydessä järjestetään arviointikilpailu, jossa etsitään sekä Suomen, että Ruotsin kauneimmat autot, jotka palkitaan tapahtumassa.

Classic Car Parade Helsinki on ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä vanhoja autoja läheltä ja kokea vanhan ajan tunnelmaa keskellä kaupunkia. Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille kiinnostuneille.

Ajoneuvojen ilmoittautuminen on nyt avattu. Paikalle voidaan ottaa ajoneuvoja rajallinen määrä ja etusijalla ovat etukäteen ilmoittautuneet. Osallistuminen ei edellytä osallistumismaksua.

Classic Car Cruise Parade -Ruotsin sivut: www.carparade.se