JOHAN ERIKSSONIN
DODGE CHARGER RTR 68

Lahden messukeskuksessa nähdään tulevana viikonloppuna 29.-30.9. huikea tuning- ja jenkkiautojen näyttely, sekä vietetään viihdepainotteinen lauantai-ilta. Nähtävillä on autoja eri puolilta maailmaa ja yksi näyttelyn upeimmista autoista tulee naapurimaastamme Ruotsista.

Esillä on myös SEMA SHOW'ssa Las Vegaksessa viime syksynä sykähdyttänyt Johan Erikssonin Charger, joka myös valittiin tapahtumasta ainoana autona valtavan suosittuun Jay Leno's Garage TV-ohjelmaan. SEMA SHOW ei suinkaa ollut ainoa, missä Charger oli esillä Yhdysvaltain kiertueella. Auto nähtiin monissa muissakin tapahtumissa, kuten Gran National Roadster Show'ssa 2018 saaden kaikista tapahtumista isosti huomioita ja voittoja kahmien. On upeaa, että saamme tämän maailman luokan auton Lahteen!

Charger Autoa kannattelee Corvette C6:n runko ja sen päällä lepäävä kori on rakennettu alusta loppuun uudelleen. Konehuoneesta löytyy Dodge Viperistä lainattu V10-moottori, joka on saanut kaverikseen kaksi isoa turboa, jotka puristavat moottorista irti tarvittaessa jopa 1500 hevosvoiman tehon.

Lisää autosta Jokamiehen artikkelissa: www.jokamies.fi/dodge-charger-rtr/
www.poweredbyjohan.com & www.facebook.com/poweredbyjohan

VIDEOITA

Katso tunnettujen henkilöiden kommentteja Johanin Chargerista vuoden 2017 SEMA SHOW'sta Las Vegasissa.