Freedom Cruising Hankoon sunnuntaina 2.7.2023

Vaikka sääennusteet olivat alun perin negatiivisia ja aiheuttivat huolta, se ei estänyt suuremman osallistujamäärän lähtöä tänä vuonna verrattuna edellisvuoteen, jolloin oli helle. Kehä kolmosella sää vaihteli aurinkoisesta pilviseen, mutta reilun kahden minuutin sadekuuron ansiosta autot saatiin puhdistettua pölystä, ja päivä jatkui kuivassa säässä.
Osallistujia oli enemmän jokaisesta lähtöpaikasta kuin edellisvuonna, mikä osoittaa, että ilmaisella ajo- ja pikniktapahtumalla on kasvava kiinnostus. Kommunikointi niin ennakkoilmoittautuneiden kuin mukaan lähteneiden kanssa sujui hyvin, ja kaikki aikataulut ja reitit toteutuivat suunnitellusti.

Tvärminnen tien käyttö tarjosi upeita maisemakokemuksia, samoin kuin rantatien sulkeminen paraatia varten. Iso kiitos kaikille hienoille autokunnille osallistumisesta!

Erityinen kiitos Hangö Street Rod Ry -porukalle mukanaolosta ja avusta tapahtuman onnistuneessa ja sujuvassa toteutuksessa.

Casinon pihassa vallitsi rento ja positiivinen tunnelma alusta loppuun, ja päivän päätteeksi palkittiin seuraavat Route 66 -palkinnon saajat, lisäksi arvottiin muita palkintoja.

Best American Appear - Ari Koskinen, Cadillac Convertible 1972, Kirkkonummi
Long Distance - Petri Rouvinen, Chevrolet Van 1985, Kellokoski
Special Price - Hangö Street Rod Clubilta - Lars Ahlfors, Chevrolet Pick Up Street Rod 1937
Besti In Show - Jyrki Pykäri, Buick Sedanette 1946, tuplaturboahdettu suora kuusisylinterinen, manuaalivaihteistolla, Vantaa


Kohti seuraavaa kertaa! Hyvää kesää.
Kirsi ja Mikael

Kesä on hauskojen rantapäivien aikaa. Meillä onkin tarjota yksi kesän parhaista autoretkistä. Kutsumme Sinut, perheesi ja ystäväsi mukaan viettämään rentoa päivää Hankoon kesällä 2023 yhdessä klassisten amerikkalaisten autojen harrastajien kanssa. Matkamme alkaa yhteisajolla Helsingistä kello 9.00 ja perille Hankoon saavumme puolen päivän aikaan. Mukaan voit liittyä matkan varrelta. Julkaisemme tarkemmat aikataulut ja reitit myöhemmin. Hangossa on paljon kiinnostavia nähtävyyksiä, putiikkeja, aktiviteetteja sekä upeita ravintoloita, joita et halua missata. Voit toki myös täyttää oman picnic-korisi herkuilla, evästellä auton luona varjossa ja sen jälkeen ottaa promenade kävely läpi upeiden merimaisemien ja reittien.

HANKO

Hanko on viehättävä kaupunki Etelä-Suomessa, joka on suosittu matkailukohde. Hanko on tunnettu upeista hiekkarannoistaan, historiastaan ja kaupungissa on useita museoita. Myös luonto tarjoaa upeita maisemia sekä luontokohteita, jossa voit nauttia merestä, kallioista ja kauniista maisemista. Voit viettää päivääsi autonäyttelyalueella, tai pyöräillä tai patikoida alueen välittömässä läheisyydessä. Matka ei ole pitkä myöskään satama-alueelle, jossa riittää nähtävää veneiden muodossa. Kaiken kaikkiaan Freedom Cruising on hieno tapahtuma ja seikkailu osallistujille, jotka haluavat nauttia samanhenkisestä seurasta, ajosta oman auton kanssa, upeista maisemista, historiasta, aktiviteeteista, ruoasta ja juomasta. 

Lämpimästi tervetuloa! PS. ota tapahtuman some-sivu seurantaan. Pääset sinne klikkaamalla alla olevaa kuvaa.