KERHOT

X-treme Car Show'ssa kerhot ja seurat voivat esitellä kerhon kalustoa ja toimintaa, hakea uusia jäseniä, myydä seuran tuotteita tai juhlistaa päättyvää ajokautta ja tallikauden avajaisia. Varatkaa kerhonne paikka pian, jolloin voimme ajoissa sopia yksityiskohdista liittyen sijoitteluun, osastolle tulevien autojen määrään sekä tekniikkaan. Mukaan tulevilta kerhoilta odotamme panostusta myös hieman osaston somistukseen. Paras kerho-osasto palkintaan tapahtumassa. Mikäli kerho haluaa autojensa ympärille aidotusta tai mattoja, tulee kerhon toimittaa sellaiset itse. Käytettyjä messumattoja kannattaa tiedustella eri messukeskuksista.

X-treme Car Show:n tarkoitus on palvella erikois- ja harrasteautoilua, joten yhteistyön merkeissä merkkikerhojen osastot ovat ilmaisia. Maksamme myös kerhojen puolesta sähköt sekä kulutuksen Lahden Messukeskukselle. Osastolle mahtuu esittelyauto tai useampi ja kerhon esittely (pöytä tms). Mikäli teillä on erikoistoivomuksia tai suurempia teemaratkaisuideoita, ota yhteyttä info@x-treme.fi sähköpostiimme tai puhelimitse 046 8782 479. Maksuttomat kerhopaikat vahvistetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kerhot voivat järjestää osastoilla esim. tietoiskuja, esittelyjä, tai tuoda ohjelmaa omalle osastolleen.

Mikäli kerhonne jäsenistö lähtee ryhmänä mukaan tapahtumaan, pyydämme puheenjohtajaa tai näyttelyvastaavaa ottamaan yhteyttä tapahtuman järjestäjään ja huomiomaan X-treme Car Show'n tarjoamat ryhmäalennukset. 

Mukaan pääsee ilmoittautumalla oheisella lomakkeella. Ilmoita kuinka monta autoa osastolle olisi tulossa. Jokainen kerhon osastolle tuleva ajoneuvo tulee ilmoittaa erikseen mukaan näyttelyyn ajoneuvon ilmoittautumislomakkeella ja ilmoittautumisen yhteydessä on kerhon nimi mainittava, välttääksemme auton mahdollista sijoittelua kahteen eri paikkaan. Näyttelyn järjestäjä päättää osastolle tulevista autoista ja määrästä näyttelyn yleisen tilanteen mukaan.

Toivotamme kerhot ja harrastusporukat sekä yhteenliittymät lämpimästi tervetulleeksi kauden upeaan päätösnäyttelyyn. Ilmoittaessaan kerhon mukaan näyttelyyn, kerho sitoutuu noudattamaan tapahtuman sääntöjä ja näyttelyn järjestämisohjeita. Tähdellä merkityt ovat pakollisia täyttää.