KERHOT

X-treme Car Show tekee yhteistyötä autokerhojen, seurojen ja yhdistysten kanssa tarjoamalla maksutonta esittelytilaa näyttelystä. Seurat voivat esitellä kerhon kalustoa ja toimintaa, hakea uusia jäseniä, myydä seuran tuotteita tai juhlistaa päättyvää ajokautta. Mukaan tulevilta kerhoilta odotamme panostusta myös hieman osaston somistukseen. Paras kerho-osasto palkintaan tapahtumassa. Mikäli kerho haluaa autojensa ympärille aidotusta tai mattoja, tulee kerhon toimittaa sellaiset itse. Maksamme kerhojen puolesta sähköt sekä kulutuksen Lahden Messukeskukselle. 

Osastolle mahtuu esittelyauto tai useampi ja kerhon esittely (pöytä tms). Mikäli teillä on erikoistoivomuksia tai suurempia teemaratkaisuideoita, ota yhteyttä järjestäjään.

Mikäli kerhonne jäsenistö lähtee ryhmänä mukaan tapahtumaan, pyydämme puheenjohtajaa tai näyttelyvastaavaa ottamaan yhteyttä tapahtuman järjestäjään tai huomiomaan X-treme Car Show'n tarjoamat ryhmäalennukset. 

Mukaan pääsee ilmoittautumalla oheisella lomakkeella. Ilmoita kuinka monta autoa osastolle olisi tulossa. Jokainen kerhon osastolle tuleva ajoneuvo tulee ilmoittaa erikseen mukaan näyttelyyn ajoneuvon ilmoittautumislomakkeella ja ilmoittautumisen yhteydessä on kerhon nimi mainittava, välttääksemme auton mahdollista sijoittelua kahteen eri paikkaan. Näyttelyn järjestäjä päättää osastolle tulevista autoista ja määrästä näyttelyn yleisen tilanteen mukaan.

Toivotamme kerhot ja harrastusporukat sekä yhteenliittymät lämpimästi tervetulleeksi kauden upeaan päätösnäyttelyyn. Ilmoittaessaan kerhon mukaan näyttelyyn, kerho sitoutuu noudattamaan tapahtuman sekä Lahden Messukeskuksen osallistumisohjeita. 


ILMOITTAUTUMINEN