KERHOT

X-treme Car Show tekee yhteistyötä autokerhojen, seurojen ja yhdistysten kanssa tarjoamalla ilmaista esittelytilaa näyttelystä. Seurat voivat esitellä kerhon kalustoa ja toimintaa, hakea uusia jäseniä, myydä seuran tuotteita tai juhlistaa päättyvää seurakautta. Varatkaa kerhonne paikka pian, jolloin voimme ajoissa sopia yksityiskohdista liittyen sijoitteluun, osastolle tulevien autojen määrään sekä tekniikkaan. Mukaan tulevilta kerhoilta odotamme panostusta myös hieman osaston somistukseen. Paras kerho-osasto palkintaan tapahtumassa. Mikäli kerho haluaa autojensa ympärille aidotusta tai mattoja, tulee kerhon toimittaa sellaiset itse. Käytettyjä messumattoja kannattaa tiedustella eri messukeskuksista.

X-treme Car Show:n tarkoitus on palvella erikois- ja harrasteautoilua, joten yhteistyön merkeissä merkkikerhojen osastot ovat ilmaisia. Maksamme myös kerhojen puolesta sähköt sekä kulutuksen Lahden Messukeskukselle. Osastolle mahtuu esittelyauto tai useampi ja kerhon esittely (pöytä tms). Mikäli teillä on erikoistoivomuksia tai suurempia teemaratkaisuideoita, ota yhteyttä info@x-treme.fi sähköpostiimme.  Kerhot voivat järjestää osastoilla esim. tietoiskuja, esittelyjä, tai tuoda ohjelmaa omalle osastolleen.

Mikäli kerhonne jäsenistö lähtee ryhmänä mukaan tapahtumaan, pyydämme puheenjohtajaa tai näyttelyvastaavaa ottamaan yhteyttä tapahtuman järjestäjään tai huomiomaan X-treme Car Show'n tarjoamat ryhmäalennukset. 

Mukaan pääsee ilmoittautumalla oheisella lomakkeella. Ilmoita kuinka monta autoa osastolle olisi tulossa. Jokainen kerhon osastolle tuleva ajoneuvo tulee ilmoittaa erikseen mukaan näyttelyyn ajoneuvon ilmoittautumislomakkeella ja ilmoittautumisen yhteydessä on kerhon nimi mainittava, välttääksemme auton mahdollista sijoittelua kahteen eri paikkaan. Näyttelyn järjestäjä päättää osastolle tulevista autoista ja määrästä näyttelyn yleisen tilanteen mukaan.

Toivotamme kerhot ja harrastusporukat sekä yhteenliittymät lämpimästi tervetulleeksi kauden upeaan päätösnäyttelyyn. Ilmoittaessaan kerhon mukaan näyttelyyn, kerho sitoutuu noudattamaan tapahtuman sekä Lahden Messukeskuksen osallistumisohjeita.