LIPUT

Ennakkolipunmyynti Tiketti.fi

X-treme Car Show'n lipunmyynnistä vastaa Tiketti.fi. X-treme Car Show'n lippuja voi ostaa ovelta myös tapahtumapäivänä. Lipunmyynti paikan päällä alkaa ovien auetessa kello 10 sekä lauantaina että sunnuntaina. Paikanpäällä ei voi maksaa kulttuuriseteleillä. Pyörätuolilla liikkuvat saavat maksutta yhden avustajan sisään.

Ennakkoliput tulevat pian myyntiin

LIPPUJEN HINNAT

LAUANTAINA

Aikuiset

Jenkkiautonäyttely ja X-treme Car Show

25€

Yhdistelmäliput

Jenkkiautonäyttely, X-treme Car Show ja RNR Night. Liput vaihdetaan rannekkeiksi

45€

Rock'n'Roll & Burlesque Night

Sisäänpääsy kello 19:00 alkaen

25€

2 päivää näyttelyssä

Sisäänpääsy la + su. Liput vaihdetaan rannekkeiksi.

35€

2 päivää näyttelyssä + RNRB 

Sisäänpääsy la + RNRB Night + su. 
Liput vaihdetaan rannekkeiksi  

50€

Perhelippu lauantaina

(2 aik + 2 lasta) ( 7-15-vuotiaat)


60€

SUNNUNTAINA

Aikuiset

Jenkkiautonäyttely ja X-treme Car Show

20€

Lastenlippu

Lastenlippu lauantaina ja sunnuntaina 

10€

Perhelippu sunnuntaina

(2 aik + 2 lasta) ( 7-15-vuotiaat)

50€

Pysäköinti ovelta ostettuna la & su Pois ajettaessa 8€

5€

RYHMÄLIPUT

Teemme yhteistyötä eri ryhmien ja seurojen kanssa antamalla ryhmäalennuksia. Pyydämme ryhmän johtajaa ottamaan yhteyttä hyvissä ajoin sopiaksemme sisäänpääsyt ryhmän koon mukaan.

Palkitsemme isojen ryhmien vetäjät seuraavasti: Kun ryhmässä on 15 osallistujaa ja yli, saa ryhmän johtaja sekä ryhmän bussin kuljettaja ilmaisen sisäänpääsyn, joka oikeuttaa vierailun Jenkkiautonäyttelyyn ja X-treme Car Show'hun. Tarjoamme bussin kuljettajalle lisäksi lounaan ja kahvit päivän aikana. Kuljettajan tulee ilmoittautua tapahtuman infossa edut saadakseen.

Kun ryhmässä on 30 osallistujaa ja yli, saa ryhmän johtaja ilmaisen sisäänpääsyn lisäksi yhden (1) ilmaisen sisäänpääsyn lisää, sekä tarjoamme ryhmän johtajalle ja bussinkuljettajalle lounaan sekä kahvit päivä aikana. Ilmainen sisäänpääsy oikeuttaa näyttelyjen lisäksi pääsyn Rock'n'Roll & Burlesque Night -tapahtumaan.

Ota yhteyttä info@x-treme.fi sähköpostiimme mikäli seuranne suunnittelee tuloa tapahtumaan isommalla ryhmällä. Tarjoamme ryhmälle edullisemmat sisäänpääsyliput ryhmän koon mukaan sekä mm. yllä lueteltuja etuisuuksia.