Värikäs ja mielenkiintoinen

X-TREME CAR SHOW

Syksyn suuri erikois- ja harrasteautonäyttelykokonaisuus
29.-30.9.2018 Lahden Messukeskuksessa.

X-treme Car Show esittelee autoharrastamisen koko kirjon. Nähtävillä on palkittuja, rakennettuja, muunneltuja, lisävarusteltuja henkilöautoja sekä hyötyajoneuvoja ja rekkoja, erikoisajoneuvoja, pick-upeja, kilpakalustoa sekä uusia autoja. Mukana ovat yksityiset autontuojat, aktiiviset autokerhot sekä autoalan maahantuojia ja kauppiaita kertomassa alan uusimpia lisävarustelun -ja rakentelun trendejä, autonhoitotuotteita, tarvikkeita, työkaluja, palveluntarjoajia, renkaita ja vanteita. Myös lifestyle ja viihde ovat olennainen osa X-treme Car Show'ta. Kalustoa on esillä useista eri maista. 

Kuva: Photobilly Bostjan Tacol
Kuva: Photobilly Bostjan Tacol

4 suurta messuhallia

X-treme Car Show järjestetään samanaikaisesti Lahden Jenkkiautonäyttelyn kanssa, joten yhdellä ja samalla pääsylipulla pääsee molempiin tapahtumiin. Lisäksi lauantaina järjestetään suosituksi muodostunut After Party, Rock'n'Roll & Burlesque Night, johon yleisöllä on myös mahdollisuus osallistua. Tähän kolmen tapahtuman kokonaisuuteen on myynnissä oma pääsylippu, joka oikeuttaa sisäänpääsyn päivän näyttelyihin sekä iltaohjelmaan.

X-treme Car Show ja Jenkkiautonäyttely ovat avoinna yleisölle lauantaina 29.9. klo 10-19 ja sunnuntaina 30.9. klo 10-16 ja After Partyt lisäksi lauantai-iltana klo 19-24. X-treme Car Show'ta on järjestetty vuodesta 2003, ensin Helsingissä monta vuotta ja nyt Lahdessa.

TUNING & STYLING

TYÖKALUT, AUTONHOITO, RENKAAT, VANTEET

HYÖTYAJONEUVOJA JA VARUSTELU

AUTOKERHOJA, KISAKALUSTOA

VIIHDETTÄ JA OHEISOHJELMAA