UUTISET

Hämeenlinnassa 28.-29. syyskuuta 2024 järjestettävä X-treme Motor Show tuo tänä vuonna uuden ja jännittävän lisän tapahtumaan: Custom 2Wheels -näyttelyalueen. Tämä näyttelyalue on omistettu rakennetuille ja entisöidyille kaksipyöräisille, mukaan lukien mopot, moottoripyörät sekä nelipyöräiset mönkijät. Tapahtuma tarjoaa täydellisen...

Kansainvälisessä autonäyttelyssä on useita luokkia, joihin autonomistajat voivat osallistua ja tulla palkituiksi. Ilmoittautuminen on nyt auki, ja viimeinen päivä ilmoittautua näyttelyyn on 8. syyskuuta. Tervetuloa mukaan!

Syksyn autonäyttely järjestetään Hämeenlinnan liikuntahalleissa, Loimua Areenassa ja Säästöpankki Areenassa, jotka muutetaan suureksi autonäyttelyksi viikonlopun ajaksi. Näyttelyhallien välissä kulkee Street Food -tarjonnasta koostuva bulevardi, ja Loimua Areenan aulassa on tarjolla myös lounasravintola.

"Autot ja Viihde" -tapahtuma muuttuu nimeksi X-treme Motor Show, jonka avulla autonäyttelyä markkinoidaan laajalle yleisölle. Tuttujen Jenkkiautonäyttelyn (vuodesta 2013 ) ja X-treme Car Show'n (vuodesta 2003) ydin säilyy, ja näyttelyn sisältö koostuu lisäksi laajasta harrasteajoneuvoparkista. Hämeenlinnaan järjestettävä harrasteautonäyttely,...

Syksyn Jenkkiautonäyttely ja X-treme Car Show siirtyy tänä vuonna uuteen kaupunkiin ja järjestetään Hämeenlinnassa, joka on helposti saavutettavissa kaikista suunnista. Kaupunki toimii erinomaisena paikkana, joka yhdistää autoalan harrastajat ennen talvikauden alkua.

Kuluva ajokausi huipentuu odotettuun tapahtumaan Hämeenlinnassa 28.-29.9.2024. Tule mukaan kokemaan huikea viikonloppu täynnä hienoja autoja, upeaa tunnelmaa ja mahtavaa seuraa. Rekisteröinti tapahtumaan on nyt käynnissä! Ilmoita oma autosi mukaan tapahtumaan.
Merkitse kalenteriin päivämäärä ja kutsu mukaan ystävät ja perhe – tästä tulee...