ROUTE 66  
XTREME CAR MEET 

La 17.6. klo 10-18 
After Party klo 19-24

A get-together - tapaaminen kaikille autoharrastajille.

Lauantaina 17.6. Keskisen Kyläkaupalla järjestetään ROUTE 66 X-TREME CAR MEET –tapahtuma. Suomen suosituimmassa matkailukohteessa järjestettävä autonäyttely on uusi ja monipuolinen tapahtuma, joka tarjoaa autoharrastajille ja paikan päällä vierailijoille monia syitä, miksi kannattaa osallistua. Voit nähdä upeita ja näyttäviä autoja eri tyylisuunnilta sekä tavata autojen rakentajia tai omistajia. Autoharrastajan Aarteiden Vaihtomarkkinat -alueella autotarvike jos toinenkin vaihtaa omistajaa ja myyntinäyttelypuolelle voit tuoda autosi myytäväksi. 

Tapahtumassa on promootioita ja esittelyitä sekä musiikkia ja kilpailuja. Tarjolla on hauskaa ja viihdyttävää tekemistä koko perheelle. Ja mikä mukavinta, tapahtumaan on vapaa pääsy. Päivä huipentuu lauantai-illan kesätansseihin kello 19 lähtien, jolloin illan esiintyjänä nähdään tangokuningatar Heidi Pakarinen orkestereineen. Tapahtuman tarkempi ohjelma julkaistaan toukokuussa. Pysy siis vauhdissa mukana!

Ilmoittaudu mukaan
Tapahtumaan ilmoittautuminen on avattu. Mukaan ovat tervetulleita kaikki autoharrastajat kalustoaan. Myös kilpatiimit ja autoseurat toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi promotoimaan omaa toimintaa. Mikäli haluat tulla esittely tai myyntipaikan tapahtumasta, ota yhteyttä sähköpostiimme: tuuri@x-treme.fi tai soita 046 8782 479.

JAOSSA 1500€ SEKÄ TUOTEPALKINTOJA

Näyttelyvieraat osallistuvat tapahtuman - People's Choice -äänestykseen. Eniten ääniä saanut auto palkitaan 250€ lahjakortilla Tuurin Kyläkauppaan. Best In Show -auto palkitaan niinikään 250€ lahjakortilla ja TOP 10 - autot palkitaan 100€ arvoisella Kyläkaupan lahjakortilla. Lisäksi kaikki voittajat tulevat saamaan tuotepalkintoja. Asiantuntevasta raadista koostuva tuomaristo valitsee myös kymmenen parasta autoa TOP-10 kilpailussa. Sitten sinulla on hieno auto - älä epäröi ilmoittautua mukaan.

Keskisen Kyläkaupalla on huikeita tarjouksia, jotka ovat saatavilla vain tapahtuman aikana. ROUTE 66 X-TREME CAR MEET -tapahtuma onkin hyvä tilaisuus löytää hyviä hintoja esimerkiksi autotarvikkeista, kosmetiikasta sekä erilaisista hyödykkeistä. Keskisen Kyläkauppa on Suomen suurin tavaratalo. Etelä-Pohjanmaalla Valtatie 66 läheisyydessä ja Alavuden kaupungin Tuurissa sijaitsevassa kauppakeskittymässä on tarjolla laaja valikoima erilaisia tuotteita, kuten vaatteita, kodintarvikkeita, elintarvikkeita ja elektroniikkaa. Keskisen Kyläkauppa on suosittu matkailukohde, joka houkuttelee miljoonia kävijöitä vuosittain ympäri Suomea aina ulkomaita myöden.

Ohjelmassa:

Autoharrastajilla on mahdollisuus saapua yhteisajossa ja tyylikkäästi paikalle. Suunnitteilla on, että letkat lähtevät ajoon kello 9:00 paikkakunnilta: Alajärvi, Lapua, Seinäjoki, Jalasjärvi, Virrat ja Hirvaskangas.

Autoharrastajan Aarteiden Vaihtomarkkinat. Autoharrastajan aarteiden vaihtomarkkinat. Peräkonttikirppis / SWAP. Paikanpäällä on mahdollisuus romusteluun ja taravanvaihtoon, sillä paikanpäällä on myyntialue, Paikkoja vuokrataan seuraavasti. Parkkiruutu 1, Ruutu 2 tai Ruutu 3.

    Tule mukaan tapahtumaan. Tiedustele lisää tuuri@x-treme.fi sähköpostilla tai soita 046 8782 479. 

Route 66 -tuoksut mukana tapahtumassa
Route 66 -tuoksut mukana tapahtumassa

Uudet ROUTE 66 -tuoksut ovat tulleet Suomeen. Kokoelmassa on kolme maskuliinista tuoksua seikkailunhaluisille. ROUTE 66 -uutuustuoksut ovat tapahtuman ajan tarjouksessa Tuurin Kyläkaupassa sekä tuoksuteltavissa tapahtuma-aluella.

Kuka voittaa Peoples Choise -pytyn?
Kuka voittaa Peoples Choise -pytyn?

Best In Show -auto palkitaan niinikään 250€ lahjakortilla ja TOP 10 - autot palkitaan 100€ arvoisella Kyläkaupan lahjakortilla. Lisäksi kaikki voittajat tulevat saamaan tuotepalkintoja.

Tyylikkäästi letka-ajossa tapahtumaan

Autoharrastajilla on mahdollisuus saapua yhteisajossa ja tyylikkäästi paikalle. Suunnitteilla on, että letkat lähtevät ajoon kello 9:00 paikkakunnilta: Alajärvi, Lapua, Seinäjoki, Jalasjärvi, Virrat ja Hirvaskangas. Lähtöpaikat ja yhteyshenkilöt julkaistaan toukokuussa.

Esiintyjiä:

Päivällä esiintymässä nähdään mm. livebändi. Bändi esiintyy kello 12.30 ja kello 14.30. Teltta-alue suljetaan kello 16 ja alkaa kesätanssien valmistelut, jotka starttaavat kello 19:00. Ravintola-alue on avoinna ilman taukoa.

Ohjelmaa ja näkemistä kaiken ikäisille.

Päivä huipentuu lauantai-illan kesätansseihin kello 19 lähtien, jolloin illan esiintyjänä nähdään tangokuningatar Heidi Pakarinen orkestereineen. Tapahtuman tarkempi ohjelma julkaistaan toukokuussa.