X-TREME CAR MEET 

La 3.8. klo 10-16 
After Party klo 19-24

A get-together - tapaaminen kaikille autoharrastajille.

Lauantaina 3.8. Keskisen Kyläkaupalla järjestetään X-TREME CAR MEET –tapahtuma. Suomen suosituimmassa matkailukohteessa järjestettävä autonäyttely on uusi ja monipuolinen tapahtuma, joka tarjoaa autoharrastajille ja paikan päällä vierailijoille monia syitä, miksi kannattaa osallistua. Voit nähdä upeita ja näyttäviä autoja eri tyylisuunnilta sekä tavata autojen rakentajia tai omistajia. 

Tapahtumassa on promootioita ja esittelyitä sekä musiikkia ja kilpailuja. Tarjolla on hauskaa ja viihdyttävää tekemistä koko perheelle. Ja mikä mukavinta, tapahtumaan on vapaa pääsy. Päivä huipentuu lauantai-illan kesätansseihin kello 19 lähtien.  Pysy siis vauhdissa mukana!

AIKATAULU
9:00   Letka-ajot lähtevät liikkeelle
10:00 Tapahtuma alkaa ja autoja saapuu alueelle
13:00 Tivoli avataan, suljetaan kello 19:00
15:00 Palkintojenjako tapahtuma-alueella
16:00 Tapahtuma päättyy
19:00 Kesätanssit alkaa

Ilmoittaudu mukaan

Mukaan ovat tervetulleita kaikki autoharrastajat kalustoaan. Autojen ennakkoilmoittautuminen on käynnissä

Mikäli haluat tulla swap-alueelle, ota yhteyttä sähköpostiimme: tuuri@x-treme.fi tai soita 046 8782 479.

Keskisen Kyläkaupalla on huikeita tarjouksia, jotka ovat saatavilla vain tapahtuman aikana. X-TREME CAR MEET -tapahtuma onkin hyvä tilaisuus löytää hyviä hintoja esimerkiksi autotarvikkeista, kosmetiikasta sekä erilaisista hyödykkeistä. Keskisen Kyläkauppa on Suomen suurin tavaratalo. Etelä-Pohjanmaalla Valtatie 66 läheisyydessä ja Alavuden kaupungin Tuurissa sijaitsevassa kauppakeskittymässä on tarjolla laaja valikoima erilaisia tuotteita, kuten vaatteita, kodintarvikkeita, elintarvikkeita ja elektroniikkaa. Keskisen Kyläkauppa on suosittu matkailukohde, joka houkuttelee miljoonia kävijöitä vuosittain ympäri Suomea aina ulkomaita myöden.

Ohjelmassa:

Suomen suurin tavaratalo ja samalla suosituin matkailukohde yli kuudella miljoonalla vuosittaisella kävijällään tarjoaa näkemistä ja kokemista kaiken ikäisille. Lisänä tähän päälle, kaikille avoin harrasteautonäyttely, X-treme Car Meet kello 10-16.

Miljoona Tivoli 2024. Tivoli Sariola saapuu kesäisin täydellisen kalustonsa kanssa Kyläkaupalle ja muuntautuu Miljoona Tivoliksi, joka on kesän kohokohta, tarjoten iloa ja huvia kaikenikäisille perheenjäsenille. Miljoona Tivoli avoinna 3.8. kello 13-19.

Kesätanssit tapahtuman päätteeksi
Kesätanssit tapahtuman päätteeksi

Tuurin suositut kesätanssit. Perjantaina 2.8. etkoissa esiintyy Jarkko Honkanen & Taiga ja tapahtuman After Partyissa lauantaina 3.8. esiintyy Katja Karisukki & tanssiorkesteri Fernanda.

    Tule mukaan tapahtumaan. Tiedustele lisää tuuri@x-treme.fi sähköpostilla tai soita 046 8782 479. 
Kenellä Best In Show -auto?
Kenellä Best In Show -auto?

Best In Show -auto palkitaan niinikään 250€ lahjakortilla ja TOP 10 - autot palkitaan 100€ arvoisella Kyläkaupan lahjakortilla. Lisäksi kaikki voittajat tulevat saamaan tuotepalkintoja.

Kuka voittaa Peoples Choise -pytyn?
Kuka voittaa Peoples Choise -pytyn?

Näyttelyvieraat osallistuvat tapahtuman - People's Choice -äänestykseen. Eniten ääniä saanut auto palkitaan 250€ lahjakortilla Tuurin Kyläkauppaan. 

Tyylikkäästi letka-ajossa tapahtumaan

Autoharrastajilla on mahdollisuus saapua yhteisajossa ja tyylikkäästi paikalle. Suunnitteilla on, että letkat lähtevät ajoon kello 9:00 paikkakunnilta: Alajärvi, Lapua, Seinäjoki, Jalasjärvi, Virrat ja Jyväskylä. PAIKAT TARKENTUVAT PIAN. Paikanpäällä ei ole erillistä johtoautoa, vaan yhteisajo tapahtuu liikennesääntöjä noudattaen kivasti cruisaillen kello 9:00.