Aki Härmän juuri valmistunut Nissan 240sx s13 convertible näytillä X-treme Car Show'ssa.

14.09.2018

Puolangan Poronhoito alueelta kotoisin olevan Aki Härmän Nissan 240sx s13 convertible on maassamme harvinainen näky. Tietojen mukaan Suomessa mallia on alle viisi kappaletta liikenteessä. 

Kuva: Daniil Dicheskul
Kuva: Daniil Dicheskul


Tämä yksilö on Akin käsissä pullistunut lähes 20cm. Koskematonta pintaa ei löydy. Etulokareihin on liitetty saumattomasti Rocket bunny kaaret. Takakyljet ovat Nissaniin tarkoitetut levitetyt versiot, joita on muokattu lisää. 14" leveät vanteet peräti 8" lipalla mahtuvat ongelmitta uusiin mittoihin. Takapuskurissakin on käytetty kolmen eri Nissanin puskuria. Etupää on nähnyt suurimman muutoksen. Alkuperäiset nousevat valot on vaihdettu Honda Odysseyn ajovaloihin. Keulan muutossarjaa saa tilattua maailmalta, joka sisältää ajovalot ja Nissaniin passaavan puskurin. Sarjaa kutsutaan nimellä Odyvia. Muutamia versioita voi bongata maailmalta. 

Ihan sellaisenaan Aki ei sitä hyväksynyt paikoilleen. Puskuria on muokattu ja valot aukaistu maalaamalla yksityiskohtia muuhun värimaailmaan sopivaksi. Konepelti on jatkettu uusiin muotoihin istuvaksi. Takaspoilerin yksityiskohta avautuu vasta lähemmin tarkastellessa autoa. Lähes mustalta näyttävää spoileri on maalattu pitsikankaan läpi ja ruiskutettu kultaista Candyä. Auto valmistui tähän kuosiin muutamia päiviä sitten ja talven aikana sisusta kokee uuden version. Autossa on niin paljon muutoksia, että kannattaa tutustua ajan kanssa paikanpäällä. 

Kuva: Cryptedphotography
Kuva: Cryptedphotography
Kuva: Cryptedphotography
Kuva: Cryptedphotography

Aki Härmä Instagramissa www.instagram.com/mcrazz

ENNAKKOLIPUT NYT MYYNNISSÄ. SIIRRY OSTAMAAN ALLA OLEVAN LINKIN KAUTTA