Värikäs ja mielenkiintoinen

Autot ja Viihde -viikonloppu

Syksyn suuri erikois- ja harrasteautonäyttelykokonaisuus
29.-30.9.2018 Lahden Messukeskuksessa.

Äärimmäisiä autoja ja suurenmoisia vieraita sisäänsä kätkevä, syksyn värikäs autonäyttely Autot ja Viihde 29.-30.92018 Lahden Messukeskuksessa. Tähtivieraana mm. Billy Gibbons, joka tunnetaan ZZ Top yhtyeen perustajana, kitaristina sekä solistina.

Autot ja Viihde -viikonloppu on  yhtäkuin samanaikaisesti järjestettävät X-treme Car Show, Lahden Jenkkiautonäyttely sekä tapahtumien After Party Rock'N'Roll & Burlesque Night. Lauantaina lisäksi autoharrastajien kauden päättävä suuri cruising ajo.

Esillä on kotimaan kauden autoharrastajien parhaimmistoa. Lisäksi näyttelyyn saapuu useita kymmeniä ajoneuvoja Ruotsista, Norjasta, Tanskasta, Virosta ja Saksasta.

Kuva: Photobilly Bostjan Tacol
Kuva: Photobilly Bostjan Tacol

4 suurta messuhallia

X-treme Car Show järjestetään samanaikaisesti Lahden Jenkkiautonäyttelyn kanssa, joten yhdellä ja samalla pääsylipulla pääsee molempiin tapahtumiin. Lisäksi lauantaina järjestetään suosituksi muodostunut After Party, Rock'n'Roll & Burlesque Night, johon yleisöllä on myös mahdollisuus osallistua. Tähän kolmen tapahtuman kokonaisuuteen on myynnissä oma yhdistelmäpääsylippu, joka oikeuttaa sisäänpääsyn päivän näyttelyihin sekä iltaohjelmaan.

X-treme Car Show ja Jenkkiautonäyttely ovat avoinna yleisölle lauantaina 29.9. klo 10-19 ja sunnuntaina 30.9. klo 10-16 ja After Partyt lisäksi lauantai-iltana klo 19-24. X-treme Car Show'ta on järjestetty vuodesta 2003, ensin Helsingissä monta vuotta ja nyt Lahdessa.

TUNING & STYLING

TYÖKALUT, AUTONHOITO, RENKAAT, VANTEET

AUTOKERHOJA, KISAKALUSTOA

VIIHDETTÄ JA OHEISOHJELMAA