X-treme Car Show

Säädä ajokausi kunniakkaasti pakettiin ja ota vastaan tallikauden haaste. Tartu tilaisuuteen ja pistävät renkaat siis pyörimään. - Tervetuloa X-treme Car Show'hun!

X-treme Car Show on kansainvälinen erikoisautonäyttely Suomessa, joka kerää yhteen intohimoiset autonharrastajat ympäri Pohjoismaita. Näyttelyn tähtivieraita on ollut mukana mm. USA:sta, Japanista sekä useista Euroopan maista. Tämä ainutlaatuinen tapahtuma esittelee trendit sekä kaikkein näyttävimmät, harvinaisimmat ja tyylikkäimmät autot eri aikakausilta ja kategorioista.

X-treme Car Show'ssa on mukana tuning, styling, performance, custom, hot rod, street cars sekä vanhojen klassikkoautojen esittelyjä, urheiluautoja, Amerikan autoja, kilpa-autojen esittelyjä, moottoripyöriä ja paljon muuta. X-treme Car Show on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat nähdä upeita autoja ja viettää päivän muiden samanhenkisten ihmisten kanssa.

Tapahtumalla on myös paljon muita aktiviteetteja, kuten elävää musiikkia, ravintolapalvelut, erilaisia näytöksiä ja paljon muuta. X-treme Car Show on täydellinen paikka viettää päivä ystävien ja perheen kanssa tai vain yksinkertaisesti nauttia upeista autoista ja rennosta ilmapiiristä. Ja After Partyistä puhutaan vielä joulunakin.

Tervetuloa X-treme Car Show -tapahtumaan, joka on täynnä jännittäviä hetkiä ja unohtumattomia kokemuksia autonharrastajille kaikilta elämänaloilta! Pysy kuulolla, kohta mennään!