X-treme Car Show

X-treme Car Show on kansainvälinen erikoisautonäyttely Suomessa, joka kokoaa yhteen autonharrastajat Pohjoismaista. Näyttelyssä ovat olleet mukana tähtivieraita niin USA, Japanista kuin eri puolilta Eurooppaa. Tämä ainutlaatuinen tapahtuma esittelee trendit sekä upeimmat, harvinaisimmat ja tyylikkäimmät autot eri aikakausilta ja kategorioista.

X-treme Car Show'ssa on edustettuna tuning, styling, performance, custom, hot rod, street cars, autoklassikot, , urheiluautot, Amerikan autot, kilpa-autot, moottoripyörät ja paljon muuta. Tapahtuma on suunniteltu kaikille, jotka haluavat nähdä upeita autoja ja viettää aikaa samanhenkisten ihmisten seurassa.

Tapahtumassa on myös paljon muita aktiviteetteja, kuten live-musiikkia, ravintolapalveluita, erilaisia näytöksiä ja paljon muuta. X-treme Car Show tarjoaa täydellisen tilaisuuden viettää päivä ystävien ja perheen kanssa tai vain nauttia upeista autoista ja rennosta ilmapiiristä. 

Tervetuloa X-treme Car Show -tapahtumaan, joka lupaa jännitystä ja unohtumattomia kokemuksia autonharrastajille kaikilta elämänalueilta! Pysy kuulolla, pian olemme menossa!