Upeat tuoksut nyt marketeissa!

UUTUUSTUOKSU SYKSY 2023 Route 66 Feel the Night EdT on tuoksu seikkailunhaluiselle miehelle, joka nauttii yön raikkaasta viileydestä ja ympäröivästä hiljaisuudesta. Feel the Night tuoksussa yhdistyy sitrusmainen terävä raikkaus ja rouhean mausteinen ja metsäinen tuoksu. Alkutuoksussa raikkaat greippi ja bergamotti on maustettu pippurilla. Sydäntuoksussa magnolia, heliotrooppi ja ruusu tekevät tuoksuun pehmeämmän säväyksen. Metsäisen lämpimän tuoksun lopputuoksussa antavat meripihka, patsuli ja vetiver.

Born to be Wild on särmikkään ja energisen miehen EdT-tuoksu. Raikas alkutuoksu herättää kantajansa adrenaliinin omenan, appelsiinin ja mustapippurin tuoksuyhdistelmällä. Sydäntuoksussa eebenpuu, tiikkipuu sekä korianteri tekevät tuoksuun lämpimän puisen säväyksen. Maskuliinisessa jälkituoksussa aromaattinen yhdistelmä vaniljaa ja suitsukkeita.

From Coast to Coast -tuoksu muistuttaa matkan päättyessä kaikista villeistä tarinoista, joita tuoksua kantava seikkailija kertoo. Alkutuoksun raikkaat sävyt tulevat yhdistelmästä sitruunaa, ananasta sekä vihreää omenaa. Sydäntuoksussa raikkaus kohtaa viileän laventelin ja vesimäisen liljan. Tuoksu kulminoituu metsäiseen yhdistelmään setripuuta, meripihkaa ja tonkapapua. Tuoksu vakuuttaa sporttisella raikkaudellaan sekä vivahteikkailla tuoksusävyillään yhdistettynä metsäisen maskuliiniseen jälkituoksuun.

Easy Way of Life tihkuu seikkailun ja vapauden tuoksua ja edustaa matkan alkupistettä. Alkutuoksun bergamotti tarjoaa aromaattisen raikkauden, kunnes sydäntuoksu tuo tullessaan palo verde -puun mausteisuuden. Tuoksun viimeistelee viileä, yrttimäinen laventeli. Maskuliinisen aromaattinen fougére-tuoksu, jossa yhdistyvät moderni raikkaus ja hedelmäinen, hieman mausteinen dynaamisuus.

Tabac on tunnettu saksalainen tuoksutalo, joka on erikoistunut miesten hajuvesien ja tuoksujen valmistukseen. Tabac-miestentuoksut ovat olleet suosittuja jo vuosikymmenten ajan, ja ne ovat tunnettuja klassisesta ja tyylikkäästä tuoksumaailmastaan. Tässä on muutamia esimerkkejä suosituista Tabac-miestentuoksuista:

Tabac Original: Tabac Original on yksi tuotemerkin ikonisimmista tuoksuista. Se esittelee perinteisen aromin, joka sisältää yhdistelmän sitrushedelmiä, mausteita, laventelia ja puun tuoksuja. Se on maskuliininen ja elegantti tuoksu, joka on ollut suosittu vuosikymmeniä

Tabac Original Craftsman: Tämä tuoksu on inspiroitu käsityöläisistä ja käsityöläismäisestä elämäntavasta. Se tarjoaa lämpimän ja puumaisen tuoksun, joka on tasapainotettu sitruksilla ja yrttisillä vivahteilla.  

Tabac-miestentuoksut tunnetaan yleisesti hyvästä laadustaan ja niiden kyvystä tarjota pitkäkestoinen tuoksuelämys. Näiden tuoksujen monipuolisuus tarjoaa vaihtoehtoja erilaisiin mieltymyksiin ja tilanteisiin. Ne ovat olleet suosittuja monien miesten keskuudessa, jotka arvostavat klassista tyyliä ja korkealaatuista hajuvesiä.