YRITYKSILLE

Tule paikan päälle tekemään kauppaa, kohtaamaan asiakkaita, näkymään, hakemaan uusia kontakteja, esittelemään tuotteitasi sekä tapaamaan kasvokkain potentiaalisten asiakkaiden kanssa, jotka voivat olla erityisen kiinnostuneita juuri Sinun yrityksesi tuotteista tai palveluista.

Varaa esittely- tai myyntiosasto täyttämällä yritysilmoittautumislomake, johon pääset sivun alhaalta löytyvältä painikkeelta. Täytä tiedot huolellisesti, sillä lähetämme antamaasi sähköpostiosoitteeseen varausvahvistuksen.

X-treme Car Show'ssa ei ole rekisteröintimaksua. Neliöhinnat vaihtelevat 25€ (ulkotila) -35€ (sisätila) välillä, riippuen osaston koosta ja tuoteryhmästä. Näytteilleasettajalla ei ole lupaa jälleenmyydä osastoaan kolmannelle osapuolelle. Paikkavaraus koskee vain yhtä yritystä. Yhteisosastolla tapahtumaan tulevien pyydetään ottamaan yhteyttä järjestäjään.

Näytteilleasettajat saavat näytteilleasettajapassit käyttöönsä viikonlopun ajaksi. Osastoille jaettavat kulkuluvat menevät osastojen neliöiden mukaan ja ne jaetaan paikanpäällä, rakentelun yhteydessä tapahtuman INFO-pisteeltä. Rakentajapassi oikeuttaa rakentelupäivään perjantaina. Osastojen purkajat pääsevät tapahtumaan sunnuntaina heti kun näyttely on sulkeutunut.

Lisäinfoa tulee näytteilleasettajille paikkavahvistuksen jälkeen sekä ennen tapahtumaa.OSASTOPAIKAN VARAUS