YRITYKSILLE

HYVÄ X-TREME CAR SHOW 2018 -TAPAHTUMAN TULEVA NÄYTTEILLEASETTAJA. Tervetuloa Lahteen! 

Tule paikanpäälle myymään, näkymään, kuulemaan, hakemaan uusia kontakteja, esittelemään uusia tuotteitasi sekä tapaamaan kasvokkain potentiaalisten asiakkaiden kanssa, jotka voivat olla erityisen kiinnostuneita juuri Sinun yrityksesi tuotteista tai palveluista. 

Varaa esittely- tai myyntiosasto täyttämällä oheinen lomake. * Merkillä merkityt kohda ovat pakollisia täyttää. Lähetämme @ varausvahvistuksen Sinulle  ilmoittautumisessa antamaasi @osoitteeseen. 

X-treme Car Show'ssa ei ole rekisteröintimaksua. Neliöhinnat vaihtelevat 25€ (ulkotila) -35€ (sisätila) välillä, riippuen osaston koosta ja tuoteryhmästä. Näytteilleasettaja ei saa myydä osastoaan kolmannelle osapuolelle. Paikkavaraus koskee vain yhtä yritystä. Yhteisosastolla tapahtumaan tulevien pyydetään ottamaan yhteyttä järjestäjään. 

Näytteilleasettajat saavat näytteilleasettajapassit käyttöönsä viikonlopun ajaksi. 1 auto sisältää 2 ranneketta. Osastojen purkajat pääsevät tapahtumaan sunnuntaina kun näyttely on suljettu. Osastoille jaettavat kulkuluvat menevät osastojen neliöiden mukaan ja ne jaetaan paikanpäällä, rakentelun yhteydessä tapahtuman INFO-pisteeltä.

Lisäinfoa tulee näytteilleasettajille paikkavahvistuksen jälkeen sekä ennen tapahtumaa.