Rekisteröinti

Tule näytteilleasettajaksi ja yrityksesi kanssa esille Jenkkiautonäyttelyyn Aino Areenalle 30.9.-1.10.2023! Täytä lomake ja saa näkyvyyttä tuotteillesi tai palveluillesi.

Osallistu tapahtumaan ilmoittamalla ajoneuvosi esille! Näytä uniikki ajoneuvosi ja jaa se muiden harrastajien kanssa. Ilmoittautuminen on helppoa - täytä lomake ja ole mukana näyttelyssä!

Näytä rakennettu moposi tai moottoripyöräsi tapahtumassa! Ilmoita se esille täyttämällä lomake ja anna muiden ihailla työtäsi. Tule mukaan ja jaa moottoripyöräsi tarina kanssamme!

Tarjoamme tilaisuuden esitellä toimintaanne ja olla osa yhteisöämme tapahtumassamme. Ilmoittautukaa ja osoittakaa intohimonne harrastuksellenne!

Tervetuloa X-treme LowBrow taiteilija-alueelle! Tämä on tilaisuutesi näyttää luovuutesi ja jakaa ainutlaatuista taiteellista näkemystäsi.

Participate in the event by showcasing your vehicle! Display your unique vehicle and share it with fellow enthusiasts. Registration is easy - just fill out the form and be part of the exhibition!