X-treme Car Show 28.-29.9.2019
Lahden Suurhalli


Tervetuloa näytteilleasettajaksi! Autot ja Viihde -viikonloppu on laadukas, syksyn suurin ja monipuolisin harrasteautojen näyttely, jossa mukana lisäksi uusia - ja hyötyajoneuvoja. Ajoneuvojen ohella esillä on alan yrityksiä, autovarustelu ja tarvikekauppiaita sekä lifestyle-tuotteita. 

Katseltavaa riittää tapahtuman mielenkiintoisissa työnäytöksissä sekä runsaassa ohjelmatarjonnassa. Mukana mm. tähtivieraita ulkomailta, live-esiintyjiä, elämyksellistä oheisohjelmaa ja elävää musiikkia. Lauantaina ajokauden päätöscruising-letka-ajot sekä suosittu After Party, Rock'N'Roll & Burlesque Night. Yritys. 

Tule tekemään kauppaa ja tapaamaan nykyisiä sekä potentiaalisia asiakkaitasi! 

Autontuoja: Omistatko mielenkiintoisen ajoneuvon, mitä haluaisit tarjota esittelyyn tapahtumaan? 

Siirry ilmoittautumiseen alla olevan painikkeen avulla riippuen siitä, että ilmoitatko omaa ajoneuvoasi, seuraasi tai haluatko varata yritys paikan tapahtumasta. Voit myös jättää meille myös tarjouspyynnön. Ajoneuvojen ja kerhojen paikat ovat maksuttomat. Yrityspaikka 35€/m2. Mikäli Yritystäsi kiinnostaisi yhteistyö ja kumppanuus, ota meihin yhteyttä niin räätälöidään juuri Teidän yritykselle sopiva kokonaisuus. X-treme Car Show järjestetään samanaikaisesti Lahden Jenkkiautonäyttely kanssa. 

Varaa paikkasi NYT! Tervetuloa!


Yritykset

OSALLISTU YRITYS NÄYTTEILLEASETTAJANA  
Neliöhinta näyttelyssä 35€ / m2.

Ei rekisteröintimaksua!

X-treme Car show on autoista kiinnostuneiden tapahtuma. Tervetuloa mukaan! Tapahtuma järjestetään 28.-29.9.2019 Lahden Messukeskuksessa? Tule tapaamaan potentiaalisia asiakkaita, tekemään kauppaa, esittelemään tuotteita sekä kertomaan yrityksenne palveluista. Paikalla on  ostovoimainen ja aktiivisesti autoileva kohderyhmä. Ole yhteydessä näyttelyn myyntitiimiin ja varaa oma osastopaikka.

Autontuojat

ILMOITA YKSITYISAUTO Osallistuminen on maksutonta 

Omistatko sinä mielenkiintoisen rakennetun, parannellun tai erikois- varustellun auton? Tuo autosi esille syksyn laadukkaaseen harrrasteautonäyttelyyn. Osallistuminen on maksutonta. Autontuoja saa käyttöönsä 2 viikonloppuranneketta, joilla sisäänpääsy X-treme Car Show'hun sekä Jenkkiautonäyttelyyn koko viikonlopun ajan. 

Kerhot

VARAA KERHOPAIKKA  
Kerhoille ilmainen osallistuminen

Onko kerhonne jäsenistöllä mielenkiintoista kalustoa tai etsittekö näkyvyyttä toiminnallenne tai kenties uusia jäseniä mukaan seuraanne? Näyttelyn järjestäjä tukee kerhojen osallistumista tarjoamalla maksuttoman osallistumisen ja paikan. Mikäli kerhostanne olisi lähdössä enemmän kävijöitä näyttelyyn, tiedustele tapahtuman ryhmäalennuksia. Näyttelyssä jaetaan Paras Kerho-osasto -pysti.