Ilmoittautuminen on käynnissä!

VUODEN KUUMIN AUTONÄYTTELY 28.-29.9.2019! MENOSSA MUKANA SUURENMOISIA VIERAITA, ÄÄRIMMÄISIÄ AUTOJA SEKÄ MAHTAVIA NÄYTTEILLEASETTAJIA !

2019 NÄYTTELYÄ KOSKEVAT ILMOITTAUTUMISET OVAT KÄYNNISSÄ

Tervetuloa mukaan näytteilleasettajaksi ajokauden päättävään autonäyttelyyn syyskuussa 28.-29. 2019. Siirry ilmoittautumiseen alla olevan painikkeen avulla riippuen siitä, että ilmoitatko omaa ajoneuvoasi, seuraasi tai haluatko varata yritys paikan tapahtumasta. Voit myös jättää meille myös tarjouspyynnön. Aloitamme vahvistaa paikkoja kevään 2019 aikana. Ajoneuvojen ja kerhojen paikat ovat maksuttomat. Yrityspaikka 35€/m2.

Mikäli Yritystäsi kiinnostaisi yhteistyö ja kumppanuus, ota meihin yhteyttä niin räätälöidään juuri Teidän yritykselle sopiva kokonaisuus.

X-treme Car Show järjestetään samanaikaisesti Jenkkiautonäyttelyn kanssa.

Yritykset

OSALLISTU YRITYS NÄYTTEILLEASETTAJANA  
Neliöhinta näyttelyssä 35€ / m2.

Ei rekisteröintimaksua!

X-treme Car show on autoista kiinnostuneiden tapahtuma. Tervetuloa mukaan! Tapahtuma järjestetään 28.-29.9.2019 Lahden Messukeskuksessa? Tule tapaamaan potentiaalisia asiakkaita, tekemään kauppaa, esittelemään tuotteita sekä kertomaan yrityksenne palveluista. Paikalla on  ostovoimainen ja aktiivisesti autoileva kohderyhmä. Ole yhteydessä näyttelyn myyntitiimiin ja varaa oma osastopaikka.

Autontuojat

ILMOITA YKSITYISAUTO Osallistuminen on maksutonta 

Omistatko sinä mielenkiintoisen rakennetun, parannellun tai erikois- varustellun auton? Tuo autosi esille syksyn laadukkaaseen harrrasteautonäyttelyyn. Osallistuminen on maksutonta. Autontuoja saa käyttöönsä 2 viikonloppuranneketta, joilla sisäänpääsy X-treme Car Show'hun sekä Jenkkiautonäyttelyyn koko viikonlopun ajan. 

Kerhot

VARAA KERHOPAIKKA  
Kerhoille ilmainen osallistuminen

Onko kerhonne jäsenistöllä mielenkiintoista kalustoa tai etsittekö näkyvyyttä toiminnallenne tai kenties uusia jäseniä mukaan seuraanne? Näyttelyn järjestäjä tukee kerhojen osallistumista tarjoamalla maksuttoman osallistumisen ja paikan. Mikäli kerhostanne olisi lähdössä enemmän kävijöitä näyttelyyn, tiedustele tapahtuman ryhmäalennuksia. Näyttelyssä jaetaan Paras Kerho-osasto -pysti.