Yritys, tule tekemään kaupaa ja olemaan esillä

Ilmoittautuminen on käynnissä

Tule mukaan tapahtumaan, jolla on merkitystä kaikille moottoripäille. Osallistumisenne ovat kaikki räätälöitävissä ja tarvittaessa voimme avustaa kokonaisen osaston suunnittelussa ja toteutuksessa. Ota rohkeasti yhteyttä.

Tule X-treme Car Show'hun tekemään kauppaa, olemaan esillä ja tapaamaan nykyisiä sekä tulevia asiakkaitasi. X-treme Car Show on laadukas ja monipuolinen autonäyttely, jossa rakennettujen ajoneuvojen lisäksi nähdään uusia - ja hyötyajoneuvoja sekä autoalan yrityksiä. Lisäksi on luvassa työnäytöksiä sekä mielenkiintoista oheisohjelmaa.

YRITYKSET

Neliöhinta näyttelyssä 35€-55€ / m2.

Tule tapaamaan potentiaalisia asiakkaita, tekemään kauppaa, esittelemään tuotteita sekä kertomaan yrityksenne palveluista. Paikalla on  ostovoimainen ja aktiivisesti autoileva kohderyhmä. Ole yhteydessä näyttelyn myyntitiimiin ja varaa oma osastopaikka.

Ei rekisteröintimaksua! 

YKSITYISAUTOT / VEHICLE

Osallistuminen on maksutonta 

Omistatko sinä mielenkiintoisen rakennetun, parannellun tai erikois- varustellun auton? Tuo autosi esille syksyn laadukkaaseen harrrasteautonäyttelyyn. Osallistuminen on maksutonta. Autontuoja saa käyttöönsä 2 viikonloppuranneketta, joilla sisäänpääsy
X-treme Car Show'hun sekä Jenkkiautonäyttelyyn koko viikonlopun ajan. 

KERHOT

Ei paikkamaksua

Onko kerhonne jäsenistöllä mielenkiintoista kalustoa tai etsittekö näkyvyyttä toiminnallenne tai kenties uusia jäseniä mukaan seuraanne? Näyttelyn järjestäjä tukee kerhojen osallistumista tarjoamalla maksuttoman osallistumisen ja paikan. Mikäli kerhostanne olisi lähdössä enemmän kävijöitä näyttelyyn, tiedustele tapahtuman ryhmäalennuksia. Näyttelyssä jaetaan Paras Kerho-osasto -pysti.