Ilmoittautuminen avataan pian.                 TERVETULOA MUKAAN

Ilmoittautuminen tapahtumaa avataan tammikuun 2019 aikana.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja nopeimmat voivat esittää toiveita osaston sijoittelusta.

Jenkkiautonäyttely on X-treme Car Show'n kanssa samanaikaisesti järjestettävä tapahtuma. Esillä on laadukas kattaus entisöityjä- tai rakennettuja jenkkiautoja, tähtivieraita ulkomailta, autoalan yrityksiä, lifestyle-tuotteita sekä viihteellistä oheisohjelmaa. Näytteilleasettajiksi tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki autoharrastajat ja autoalan yritykset. Tapahtuman vierailijoina ovat liikkuvat ja autoileva kohderyhmä, jotka ovat kiinnostuneita autoista, autorakentamisesta, entisöinnistä tai toimivat erikoisautojen keräilijöinä. 

Yritykset

OSALLISTU YRITYS NÄYTTEILLEASETTAJANA  
Neliöhinta näyttelyssä 35€ / m2.

Ei rekisteröintimaksua!

X-treme Car show on autoista kiinnostuneiden tapahtuma. Tervetuloa mukaan! Tapahtuma järjestetään 28.-29.9.2019 Lahden Messukeskuksessa? Tule tapaamaan potentiaalisia asiakkaita, tekemään kauppaa, esittelemään tuotteita sekä kertomaan yrityksenne palveluista. Paikalla on  ostovoimainen ja aktiivisesti autoileva kohderyhmä. Ole yhteydessä näyttelyn myyntitiimiin ja varaa oma osastopaikka.

Autontuojat

ILMOITA YKSITYISAUTO Osallistuminen on maksutonta 

Omistatko sinä mielenkiintoisen rakennetun, parannellun tai erikois- varustellun auton? Tuo autosi esille syksyn laadukkaaseen harrrasteautonäyttelyyn. Osallistuminen on maksutonta. Autontuoja saa käyttöönsä 2 viikonloppuranneketta, joilla sisäänpääsy X-treme Car Show'hun sekä Jenkkiautonäyttelyyn koko viikonlopun ajan. 

Kerhot

VARAA KERHOPAIKKA  
Kerhoille ilmainen osallistuminen

Onko kerhonne jäsenistöllä mielenkiintoista kalustoa tai etsittekö näkyvyyttä toiminnallenne tai kenties uusia jäseniä mukaan seuraanne? Näyttelyn järjestäjä tukee kerhojen osallistumista tarjoamalla maksuttoman osallistumisen ja paikan. Mikäli kerhostanne olisi lähdössä enemmän kävijöitä näyttelyyn, tiedustele tapahtuman ryhmäalennuksia. Näyttelyssä jaetaan Paras Kerho-osasto -pysti.