Rock'N'Roll Night

Tervetuloa Rock'N'Roll Night After Partyyn! Tämä tapahtuma on kaikille rock & roll-musiikin faneille, jotka haluavat jatkaa päivää vielä pitkälle iltaan. keikan jälkeen. Olemme järjestäneet tämän afterpartyn erityisesti sinulle, jotta voit jatkaa hauskanpitoa yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa.

After Party alkaa heti kun tapahtuma päättyy ja kestää yli puoleen yöhän saakka. Tapahtumapaikka on varustettu huippuluokan äänentoistojärjestelmällä, joka takaa loistavan soundin koko illaksi.

Rock'N'Roll Nightin After Partyssa pääset nauttimaan musiikista monipuolisesti lidebändien soittamana ja illan DJ tietää, miten pitää tunnelman korkealla, joten et varmasti tule pettymään. Tarjolla on monipuolinen juomavalikoima, tapahtumalla on A-oikeudet. Nälkäiset voivat herkutella pikkupurtavalla, joka on saatavilla koko illan ajan.

Osallistujat voivat pukeutua rock/rockabilly-tyyliin, mikä luo juhlan tunnelmaa. Tapahtumassa nähdään myös muita esityksiä. Illan kulku, esiintyjät ja muut tiedot täydentyvät myöhemmin.