Vaihtomarkkinat - Swap

Tervetuloa AUTOHARRASTAJAN AARTEIDEN VAIHTOMARKKINAT Swap-tapahtumaan Tuuriin - autonosien ja rompetorin markkinapaikkaan! Ilmoittautuminen myymään swap-alueelle on käynnissä.

Jos olet autonosiin tai muihin ajoneuvoihin liittyvän rompetavaran intohimoinen keräilijä, tämä tapahtuma on juuri sinulle! Tule mukaan tapahtumaan myymään, ostamaan tai vain ihastelemaan ainutlaatuista valikoimaa.

Tämä on tilaisuutesi päästä eroon ylimääräisestä autonosasta tai hankkia se puuttuva osa, joka tekee ajoneuvostasi täydellisen. Tapahtumassa pääset verkostoitumaan muiden samanhenkisten keräilijöiden kanssa, jotka jakavat intohimosi autoihin ja ajoneuvoihin. Tämä on loistava tilaisuus tutustua uusiin ihmisiin, saada vinkkejä ja neuvoja sekä vaihtaa kokemuksia.

Joten älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta myydä autonosia ja muita ajoneuvoihin liittyviä tuotteita suuressa autotapahtumassa. Ilmoittautuminen päättyy 4.6.

PAIKKAHINNAT YKSITYISILLE:

Peräkonttimyynti – 1 pysäköintiruutua 20€ Myyntipaikka: 2 pysäköintiruutua 30€ Myyntipaikka: 3 pysäköintiruutua 50€ paikka maksetaan paikanpäällä.

Mikäli haluat tulla yrityksenä paikanpäälle esittelemään tai myymään tuotteitasi, ilmoittautuminen tapahtuu täällä.