Suuri harrasteautojen kokoontuminen Suomen suosituimmassa matkailukohteessa

06.07.2024

Elokuun aurinkoisin tapahtuma kutsuu kaikki autoharrastajat ja autoista kiinnostuneet lauantaina 3. elokuuta klo 10-16 Keskisen Kyläkauppaan. Tuuri, Suomen suosituin matkailukohde, tarjoaa upeat puitteet tälle kesän kohokohdalle. X-treme Car Meet -tapahtumalle.

Tapahtuma on suunniteltu tuomaan yhteen monipuolisen ajoneuvokirjon - traktoreista urheiluautoihin, entisöidyistä klassikoista uudelleen rakennettuihin harrasteautoihin. Kaikenlaiset ajoneuvot ovat tervetulleita, myös kilpurit ja kisalaitteet. Autojen monimuotoisuus tekee tapahtumasta erityisen kiinnostavan.

Ajoneuvojen tuojille on luvassa erityisiä etuja. Jokainen osallistuja saa kaksi sisäänpääsyranneketta Miljoona Tivoliin, joiden yhteisarvo on 70€, sekä kaksi lippua kesätansseihin, joiden arvo on 20€. Lisäksi kaikki ennakkoon ilmoittautuneet ajoneuvot saavat näyttävän infokyltin ja osallistuvat arvosteluun, jossa palkintoina jaetaan yhteensä 1500€ lahjakortteja Kyläkaupalle.

Samanaikaisesti järjestettävä Miljoona Tivoli tarjoaa viihdykettä koko perheelle, ja Kyläkaupalla on tarjolla hyviä tarjouksia ostosmahdollisuuksien täydentämiseksi. Keskisen Kyläkauppa tunnetaan laajasta ja monipuolisesta valikoimastaan, ja siellä on aina jotakin mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa.

Tämä maksuton perhetapahtuma on erinomainen tilaisuus viettää koko päivä Tuurissa nauttien autojen, tivolin ja kesätanssien tarjoamasta viihteestä. Elokuu on paras aika kokoontua yhteen ja jakaa autoharrastuksen ilo muiden kanssa.

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä. Varaa päivä Tuuriin ja tule mukaan kokemaan kesän kohokohta. 

Tule nauttimaan upeasta autoharrastajien kokoontumisesta lauantaina 3. elokuuta klo 10-16, kun toinen toistaan mielenkiintoisimmat ajoneuvot valtaavat Keskisen Kyläkaupan!

Tervetuloa!


Tapahtuman kohokohdat:

 • Monipuolinen ajoneuvokirjo: Traktoreista urheiluautoihin, entisöidyistä klassikoista uudelleen rakennettuihin harrasteautoihin.
  Hot Rod, Custom, Tuning, Motorsport, Styling, Muscke, Klassikot jne.
 • Etuisuudet ajoneuvojen tuojille vähintään 90€:
  • 2 sisäänpääsyranneketta Miljoona Tivoliin (arvo 70€)
  • 2 lippua kesätansseihin (arvo 20€)
 • Kilpailut ja palkinnot: Kaikki ennakkoon ilmoittautuneet ajoneuvot saavat näyttävän infokyltin ja osallistuvat arvosteluun, jossa palkintoina jaetaan 1500€ lahjakortteja Kyläkaupalle.

Muuta ohjelmaa:

 • Miljoona Tivoli viihdyttää koko perhettä.
 • Kyläkaupalla loistavia tarjouksia.