Teppo Näyhä ja Blue President Lexus

25.07.2021

Automuotoilun, autokäsityön ja autorakentelun huippuja esillä Malmin Lentokentällä lauantaina 31.7.2021 

Teppo Näyhän luxus Blue President Lexus esillä Xtreme Super Summer Meet -tapahtumassa lauantaina 31.7.2021 Malmin Lentokentällä. Auto esiintyy nyt ensimmäistä kertaa live-yleisön edessä, joten autoa ja Teppoa kannattaa tulla katsomaan ja tapaamaan ihan paikanpäälle saakka. 

Mies on käyttänyt autonsa valmistukseen 1500 raakaa työtuntia ja teemana autossa on Presidentti, sillä Lexus on presidentti-mallia. Mutta pelkästään malliin auton teema ei ulotu, vaan Blue President Lexus on varustettu lukuisilla presidenttiyteen liittyvillä yksityiskohdilla. Autossa on näyttävät ja kultaisen väriset 22 tuumaiset vanteet. Pultit ovat tilattu mittatilaustyönä Aasiasta. Karrustalooihin on maalattu Suomen leijonavaakuna ja jarrusatuloihin kirjoitttu autn nimi, Blue President. Auton takaosasta peräkontista löytyy pleksi-ikkunan sisältävä kotelo, jossa mm. instaloituna Suomen presidenttien juhlakolikoita. Kotelosta löytyy lisäksi smokkikauluspaita ja muita teemaan kuuluvia somisteita. Auto on kajaanilaisen autoharrastajan unelma ja toiveiden täyttymys. Näyhän Lexus on yksi maamme tuning & styling genren valovoimaisempia tähtiä.

Paikka:
Malmin Lentokenttä ja hangaari

Avoinna:
Lauantaina 31.7.2021 kello 10-18

Liput:
www.tiketti.fi/xtreme-super-summer-meet-malmin-lentoasema-helsinki-lippuja/76217
Liput ennakkoon 19,50€, ovelta 20€. Nuorisolippu 10-15v, 5€.

Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi vanhempien seurassa.
Alle 15-vuotiaat sisään vain aikuisen seurassa.

Xtreme Super Summer Meet on Helsingissä, Malmin Lentokentällä lauantaina 31.7. järjestettävä koko perheen autofestivaali. Lentokentän legendaarinen hangaari täyttyy toinen toistaan mielenkiintoisemmista harrasteajoneuvoista. Ulkona ravintolapalvelut, anniskelualue sekä drive in -harrasteparkki ja esiintymislava, jossa elävää musiikkia kahden eri orkesterin voimin. Tapahtumassa mukana myös ensimmäistä kertaa Helsingissä, jättikokoinen Transformes-robotti.