XTREME SUPER SUMMER MEET

Kirjoita tekstisi tähän...

Xtreme Super Summer Meet Malmin Lentokentällä ja legendaarisella hangaarilla.

Suomen Super kesä lähenee loppuaan, mutta onneksi vielä on kesää jäljellä. Ja sitähän täytyy juhlistaa porukalla. Tule kanssamme kera autoharrastajien sekä autosta kiinnostuneiden  kanssa Malmin lentokentälle lauantaina 31.7. Tapahtuma on avoinna kello 10-18 välisen ajan ja paikan päällä on autoja ja elävää musiikkia. Lentokone hangaarissa on autonäyttely, missä on esillä harrasteautoja laidasta laitaan, nostalgisista autoista tähän päivään. Kentällä ulkoilma drive inn- autonäyttelynäyttely, johon voit ajaa autosi parkkiin ja pääset lähelle tapahtuma-aluetta ja päivän ohjelmaa. Myös yleisö pääsee pysäköimään kaikki kentälle, lähelle tapahtuma-aluetta. Tarjoa autoasi esille tapahtumaan tai tule tekemään kauppoja tai esittelemään toimintaasi. Meille ovat kaikki tervetulleita!

Tapahtumalavan live-esiintyjät:

Texas Oil, Texas Oil jyystää, vääntää, jyrää, luukuttaa, jytää, rokkaa ja rollaa kuin hurrikaani. Bändin soittaa mm. Ganes-covereita. Rock'n'Roll!


Flamin' Star, soittaa Elviksen musiikkia aina 50-luvulta 70-luvulle sekä suomalaisia 50-luvun kappaleita rockabillytyylillä ja rautalankasoundilla.

Ohjelma:

10.00 Tapahtuma avataan
12.00 - 16.00 Transformers Robotti
13.00 - 13.45 Flamin' Star
14.15 - 15.00 Texas Oil
15.30 - 16.15 Flamin' Star
17.00 Awards
18.00 Tapahtuma päättyy

Liput:

Liput Tiketti.fi -ennakkoon 19,50€, portilta 20€, lapset 5€ (10-15 -vuotiaat)
Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi vanhempien seurassa. Alle 15-vuotiaat sisään vain aikuisen seurassa. 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

Ikäraja: Ikärajaton

Osallistu turvallisesti.
Vieraidemme terveysturvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeä. Hangaarin kulkuväylät ovat leveitä, käsidesipisteitä on useita, käsienpesumahdollisuuksia löytyy tapahtumasta ja ravintolapalvelut löytyvät ulkoa. Sisällä hangaarissa suosittelemme maskin käyttöä. Tapahtuman järjestäjä on varannut käyttöönsä maskeja yleisölle niitä tarvittaessa ja niitä voi ostaa edulliseen 1€ hintaan.