AUTORAMA

SHOWTIME!

Yhteiskuntaa ollaan avaamassa pitkän sulun jälkeen ja tapahtumia voidaan alkaa taas turvallisesti toteuttamaan. Ihan mahtavaa. Meillä ainakin on jo ollut ikävä Teitä ja erilaisia autontuoksuja. Näyttää siis siltä, että syksyllä voimme kokoontua vapaasti yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa rakkaan harrastuksemme ympärille. Syksyn Jenkkiautonäyttelyssä on jälleen luvassa taattua laatua, alan huikeat trendit ja show-ohjelmaa.

Olemme nyt avanneet syksyn Jenkkiautonäyttelyn AutoRama osastojen ilmoittautumisen osoitteessa: www.x-treme.fi/ajoneuvontuojat/. AutoRamaan tulevien autojen viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.7.2021. AutoRama tunnustus on yksi halutuimmista tunnustuksista, jotka rakennettujen autojen omistajat tai rakentajat voivat saada.

AutoRama on alue, jossa esiin tulevalle autolle varataan kokonaan oma saareke näyttelystä. Autot ovat erityisiä ja ansaitsevat erityishuomion näyttelystä. AutoRama -autoa on voitu entisöidä tai rakentaa pitkään, rakentelu tyyli on persoonallista ja sen yksityiskohdat mielenkiintoisia. AutoRama auto myös esitellään ensimmäistä kertaa liveyleisön edessä tapahtumassa.

Ilmoita hyvissä ajoin ajoneuvosi AutoRama -luokkaan. Erityisiä saarekkeita on varattuna näyttelystä vain rajoitettu määrä, joten pidä huolta, jotta juuri Sinun autosi esitellään parhaalla paikalla näyttelystä. AutoRama osaston koot ovat tarpeesi mukaan joko 4x6 metriä tai 6x6 metriä ja ne ovat maksuttomia osallistujille. Paikka sisältää sähköt ja perusvalaistuksen. Auton tuoja somistaa osaston ja rajaa alueen auton teemaan ja tyyliin sopivalla tavalla.

Mikäli Sinulla on auto, jonka haluaisit esitellä AutoRama osastolla, ota yhteyttä järjestäjään. Voit soittaa tai lähettää sähköpostia mikäli sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua suunnittelussa tai toteutuksessa. Yhteystiedot löytyvät alta.

Kaudelle on valmistumassa huippu-uutuuksia, joita tullaan katsomaan pitkänkin matkan päästä. Puskaradioissa kiertää huhuja huikeista auto-uutuuksista ja Jenkkiautonäyttelyssä huhuilta katkaistaan siivet, kun autot ensi-esitellään näyttelyssä liveyleisön edessä. Kenestä vuoden 2021 Auto-Rama voittaja?

Suomalainen autorakentelu on nyt juuri huipussaan ja harrasteautoilu voi maassamme muutenkin erityisen hyvin. Tulemme vahvistamaan näyttelyn tarkan ajankohdan myöhemmin, mutta syksyllä 2021 Show Must Go On!