TURVALLISUUS JA ESTEETTÖMYYS

XTREME SUPER SUMME MEET -tapahtuma järjestetään turvallisuusnäkökohtia painottaen ja kaikkien viranomaisohjeistusten mukaisesti. Suhtaudumme vallitsevaan koronatilanteeseen vakavasti ja otamme sen huomioon tapahtuman järjestelyissä monella eri tapaa. Tapahtuma järjestetään Malmin Lentokentän alueella sekä Hangaarissa, jossa on pitkältä matkalta lentokonehallin ovet avoinna.  Vaikka hangaarin voidaankin katsoa olevan ulkotilaa vastaava, suositamme hagaarissa vierailun aikana kasvomaskin käyttöä.

Suurin osa yleisöstä sekä kaikki harrasteautoillaan tapahtumaan osallistuvat tulevat omilla autoillaan, eikä autosta tarvitse nousta kunnes auto on joko sitä varten osoitetulla yleisöparkkialueella tai harrasteparkissa. Pyörällä tai kävellen tapahtumaan saapuvia pyydetään pitämään vähintään kahden metrin turvavälit edellä kulkeviin.

Hangaarissa on 4 metrin käytävät, joten yleisövaatimukset 2 metrin turvaväleistä jäävät määrätylle tasolle. Ulkoalue on suuri ja se on rajattu aidoituksin ja turvatoimet alkavat jo porttien ulkopuolelta. Esiintymislavan eteen on varattu riittävästi tilaa väljään oleskeluun ja turvavälien säilyttämiseksi.

Tapahtuman aikana ohjeistamme yleisöä tarvittaessa tapahtumalavan äänentoistoa käyttäen tai opasteilla.

Toivomme asiakkaittemme myös itse ottavan huomion vallitsevan koronatilanteen. Kehoiltamme kaikkia osallistuvia vastuulliseen käytökseen, muut tapahtuman asiakkaat ja näytteilleasettajat sekä tapahtuman henkilökunnan huomioon ottamiseen.

Älä osallistu jos

  • Tapahtumaan ei ole sallittu osallistua, mikäli sinulla on flunssan oireita, olet altistunut koronavirukselle tai saapunut ulkomailta kahden viikon sisällä.
  • Muista turvavälit ja vältä lähikontaktia muiden tapahtumassa olevien ihmisten kanssa.
  • Käytä käsidesiä ja hangaarin sisätilassa suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Pese tai desinfioi kätesi aina WC-käynnin yhteydessä.

Kielletyt esineet

  • Alkoholituotteet, teräaseet, lasipullot tai lasiastiat, huumausaineet, räjähteet.
  • Koirat ovat tervetulleita tapahtumaan, mikäli omistaja sitoutuu huolehtimaan lemmikkinsä turvallisuudesta, ravinnosta, nesteytyksestä sekä pitämään kytkettynä koko tapahtuman ajan.

Toivomme tapahtumaan saapuvien kiinnittävän huomiota siisteyteen sekä toimittamaan kaikki omat jätteet niille varattuihin astioihin.

Ikäraja

Tapahtumaan ei ole ikärajaa vaan kaikki, myös perheen lapset ovat tervetulleita tapahtumaan.

Esteettömyys ja avustajat

Tapahtumassa on varattu erityisiä paikkoja invapysäköintiä varten. Avustajat pääsevät sisään avustettavansa pääsylipulla. Tapahtuma on esteetön.

Löytötavarat

Löytötavaroita voi tiedustella tapahtuman jälkeen 046 8782 479 numerosta.

Tapahtumapäivystys

Päivystämme tapahtuman ajan numerossa 046 8782 479.