X-treme harrasteautonäyttely Mall of Triplassa lauantaina 4.11. klo 11-18 


Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleiksi X-treme Autonäyttelyyn Helsingin sydämeen, Mall Of Triplaan lauantaina 4.11. kello 11-18. 

Viemme harrasteautoja näytille Triplaan ja ilahduttamaan paikanpäällä olevia kävijöitä maksuttomalla autonäyttelyllä . Tule katsomaan autokalustoa ja uppoudu hienostuneiden miestentuoksujen maailmaan. Paikanpäällä Route 66 pick-up auto sekä tuoksupromootio ja arvomme paikanpäällä kävijöiden kesken tuoksusettejä päivän mittaan useita.

Mall of Tripla on Helsingissä sijaitseva kauppakeskus, joka avattiin marraskuussa 2019. Se sijaitsee Pasilan asemakeskuksen yhteydessä ja on osa Helsingin suurta kehityshanketta, joka pyrkii yhdistämään liikenteen, asumisen ja liike-elämän yhteen paikkaan. 

Tripla on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ostoskeskuksista ja tarjoaa kävijöilleen paitsi laajan valikoiman ostos- ja ravintolapalveluita myös monia muita aktiviteetteja ja tapahtumia. Se on keskeinen kohde Helsingin kaupunkikuvassa ja houkuttelee ihmisiä eri puolilta kaupunkia nauttimaan sen tarjonnasta.


Autonäyttely on avoinna

La 4.11.2023 kello 11-18

Yhteys

Sähköposti: info@x-treme.fi
Puhelin: 046 8782 479 

Route 66 ja Tabac -miestentuoksut ovat tuoksuteltavissa tapahtumassa. Tuoksupromootiossa mukana upea Henna Peltonen.

Mall Of Tripla

Triplasta löydät saman katon alta yli 70 kahvilaa ja ravintolaa, kotimaiset ja kansainväliset brändit.

Mall of Triplassa on viisi ruokakauppaa ja kaikkiaan lähes 250 liikettä sekä hyvinvoinnin ja viihteen palvelut.

Mall of Triplassa palvelee BioRex-elokuvateatteri ja elämyksien keidas Down Under.

Mall Of Tripla