INFO

Xtreme Super Summer Meet Malmin Lentokentällä ja legendaarisella hangaarilla.

Suomen Super kesä lähenee loppuaan, mutta onneksi vielä on kesää jäljellä. Ja sitähän täytyy juhlistaa porukalla. Tule kanssamme kera autoharrastajien sekä autosta kiinnostuneiden kanssa Malmin lentokentälle lauantaina 31.7. Tapahtuma on avoinna kello 10-18 välisen ajan ja paikan päällä on autoja ja elävää musiikkia. Lentokone hangaarissa on autonäyttely, missä on esillä harrasteautoja laidasta laitaan, nostalgisista autoista tähän päivään. Kentällä ulkoilma drive inn- autonäyttelynäyttely, johon voit ajaa autosi parkkiin ja pääset lähelle tapahtuma-aluetta ja päivän ohjelmaa. Myös yleisö pääsee pysäköimään kaikki kentälle, lähelle tapahtuma-aluetta. Tarjoa autoasi esille tapahtumaan tai tule tekemään kauppoja tai esittelemään toimintaasi. Meille ovat kaikki tervetulleita!

Tapahtumalavan live-esiintyjät:

Texas Oil, Texas Oil jyystää, vääntää, jyrää, luukuttaa, jytää, rokkaa ja rollaa kuin hurrikaani. Bändin soittaa mm. Ganes-covereita. Rock'n'Roll!

Flamin' Star, soittaa Elviksen musiikkia aina 50-luvulta 70-luvulle sekä suomalaisia 50-luvun kappaleita rockabillytyylillä ja rautalankasoundilla.

Muotoa muuttava Transformers-robotti Bumblebee saapuu Helsinkiin

Transformers-elokuvasarjan Bumblebee on huippu suosioon noussut vuonna 2018 ensi-iltansa saanut yhdysvaltalainen tieteiselokuva. Elokuvassa Bumblebeen matka sankariksi alkaa, kun optimus prime lähettää hänet puolustamaan maata. Bumblebee on parhaista Transformers-leluista tehty elokuva.

Transformers-robotti Bumblebee vierailee Xtreme Super Summer Meet - tapahtumassa lauantaina 31.7. Malmin Lentokentällä ja on lasten ja yleisön tavattavissa ja kuvattavissa kello 12-16 välisenä aikana lukuun ottamatta mahdollisia pieniä taukoja. Luvassa on mielenkiintoista koettavaa ja huvittelua koko perheelle, jota tapahtuma sekä Bumblebee tarjoaa.

Ohjelma:

10.00 Tapahtuma avataan
10-18 Harrasteparkki
12.00 - 16.00 Transformers Robotti
13.00 - 13.45 Flamin' Star
14.15 - 15.00 Texas Oil
15.30 - 16.15 Flamin' Star
17.00 Awards
18.00 Tapahtuma päättyy

Liput:

Liput Tiketti.fi -ennakkoon 19,50€, portilta 20€, lapset 5€ (10-15 -vuotiaat)
Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi vanhempien seurassa. Alle 15-vuotiaat sisään vain aikuisen seurassa.
Liput ennakkohintaan 30.7.2021 saakka, jonka jälkeen liput portilta ja ennakkoon 20€.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.


Kulttuurisetelit käyvät maksuvälineenä lipun ostoon ennakkoon, Tiketistä ostettuna. Tapahtumapaikalla kulttuuriseteleit eivät ole käytössä. Tapahtuman portilla käytämme pankki-ja luottokorttia lipun ostamiseen. 

Mikäli tapahtuma peruttaisiin viranomaispääksellä, palautamme rahat kaikille lippunsa etukäteen ostaneille. Lippujen palautuksesta vastaa Tiketti.fi. Lisätietoa lippujen palautuksesta: www.tiketti.fi/info/palauttaminen

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

Ikäraja:
Ikärajaton