INFOA NÄYTTEILLEASETTAJILLE

HYVÄ X-TREME CAR SHOW 2018 -TAPAHTUMAN NÄYTTEILLEASETTAJA

Tapahtuman paikka ja aukioloajat
Lahden Messukeskus, Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti
Lauantaina 29.9. klo 10.00-19.00, Rock'N'Roll & Burlesque Night 19.00-24.00, Sunnuntaina 30.9. klo 10.00-16.00. 

Tervetuloa Lahteen!

Näytteilleasettajat pääsevät rakentamaan omaa osastoaan perjantaina 28.9. kello 9.00-21.00 välisenä aikana. Osastojen on oltava valmiina perjantaina kello 21.00. Osastojen purku tapahtuu sunnuntaina heti näyttelyn päättymisen jälkeen kello 16.00, jatkuen kello 19.00 saakka. Osastoja ei saa aloittaa purkamaan ennen tapahtuman päättymistä sunnuntaina kello 16.00.

TEKNIIKKA

Sähköt ja mahdollinen osastolla tarvittava messutekniikka, matot, seinät, pöydät yms. tilataan Lahden Messuilta 
aki.helminen@kokolahti.fi tai gsm + 358 44 416 4460.

Alla kalustoesittely ja hinnasto


Näytteilleasettaja ja rakentajapassit annetaan näytteilleasettajille tapahtuman INFO-pisteeltä perjantaina 29.9. ilmoittautumisen yhteydessä.

Suosittelemme somistettuja osastoja mahdollisuuksien mukaan.

Onko osastollanne tarjouksia tai erityistä ohjelmaa, mielenkiintoista työnäytöstä tai tunnettuna julkisuudesta tunnettuja vieraita? Näyttelyn järjestäjä markkinoi osallistumistanne  ja osastollanne tapahtuvaa toimintaa. Lähetä tietoa ja linkkiä info@x-treme.fi sähköpostiimme. Tehdään yhdessä hieno ja vetovoimainen näyttely.

Onko Yritykselläsi tuote, jonka haluaisit lanseerata tapahtumassa? Ota yhteys näyttelyn järjestäjään niin tehdään yhdessä hieno ja kokonaisvaltainen kampanja tuotteille.

Kutsu asiakkaita ja sidosryhmiä mukaan X-treme Car Show'hun tilaamalla ennakkoon asiakaskutsulippuja info@x-treme.fi sähköpostiin. Huomio myös suosittu After Partymme lauantai-iltana.

MIkäli osastolle tulee teltta tai siihen rinnastettavissa oleva katos, on se varustettava palovaroittimella ja alkusammutuspullolla. Suosittelemme sisätilaan hiilidioksidisammutinta, joka soveltuu hyvin neste-, ja sähköpalojen sammutukseen, eikä sotke ympäristöä. Autoissa tulee olla mahdollisimman vähän polttoainetta ja akkunavat irrotettuna.

B-hallissa silikikonin käyttö esim. renkaiden kiillottamiseen kielletty ilman riittävää suojausta. Silikonin pesusta tulee näytteilleasettajalle pesusta aiheutuvia kustannuksia, mikäli sitä on päässyt leviämään hallin urheilumatolle.

INFO-pisteemme on miehitettynä koko rakentamisen ja messujen ajan.

TAPAHTUMAN AIKANA 29.-30.9.2018

  • Tapahtuman kesto: Näyttelyt: lauantaina 10-19  ja sunnuntaina 10-19, Rock'N'Roll Night la 19-24.
  • Osastojen täydennykset näyttelyn aikana tai lauantaina kello 8-10 ja sunnuntaina kello 9-10.

Paikanpäällä on autonpesumahdollisuus.

RAVINTOLAPALVELUT

Paikanpäällä palvelee Ravintola Koti mikäli haluat tilata näytteilleasettaja ruokailun tai tarjoiluja osastolle.
www.tolvanen.fi.

Tervetuloa!