Transformers robotit saapuvat Suomeen

01.09.2019

Supersuositut ja jättimäiset Transformers robotit saapuvat ensimmäistä kertaa Suomeen. Robotit esiintyvät syyskuun viimeinen viikonloppu järjestettävässä Autot ja Viihde -viikonlopussa Lahden Messukeskuksessa.

Syyskuun viimeinen viikonloppu Lahden Messukeskuksessa järjestettävän Autot ja Viihde -viikonlopun X-treme Car Show'ssa on luvassa huikeita vieraita. Jo julkaistujen tähtivieraiden lisäksi ensimmäistä kertaa tiettävästi koskaan, maahamme saapuu näyttävät Transformers -robottihahmot! Transformers on lelurobotteihin pohjautuva elokuvasarja, jossa robotit pystyvät muuntautumaan muun muassa autoiksi, lentokoneiksi ja robottieläimiksi. Transformersista on tehty seita televisiosarjoja, sarjakuvia ja pelejä sekä vuonna 1986 tehty animaatioelokuva The Transformers:

Sunnuntaina Autot ja Viihde -tapahtuman pääsylipuissa on huomioitu perheet, jolloin lipputarjonnasta löytyy todella edullinen perhepaketti. Lisäksi alle 7-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi sisään tapahtumaan! Perhelippu: 4 hlöä (2 aik + 2 alle 15 -vuotiasta lasta). Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi vanhempien seurassa. Alle 15 -vuotiaat sisään vain aikuisen seurassa. Sunnuntain perhelippupaketti ennakkoon Tiketistä 25.9. saakka 48€ ja 26.9. alkaen 50€.

Autot ja Viihde, Lahden Messukeskus 28.-29.9.2019


OSTA LIPUT ENNAKKOON TIKETISTÄ