ENEMMÄN VALOA TIELLE JA TYÖKOHTEISIIN!

Osallistu arvontaan - palkintoina huikeita Philips tuoteuutuuksia. Käynnissä on kolme eri arvontaa. Palkintoina LED-TYÖVALOJA, LED-POLTTIMOITA sekä LED-LISÄVALOPANEELEITA.
Palkintojen  yhteisarvo on n. 1370€. 

Pääset arvonnan sivuille alle olevista painikkeista. Täytä sen arvonnan lomake, johon haluat osallistua ja valitse lomakkeesta tuote, jonka haluaisit arvonnasta voittaa. HUOMIO! Mikäli osallistut kahteen tai useampaan arvontaan, on jokaisen osallistuttavan arvonnan lomakkeen tiedot täytettävä erikseen. Osallistumisaikaa on  on 15.2.2023 kello 12.00 asti. 

LED-ajovalopolttimot

Tutustu uusimpiin Philipsin  LED-ajovalopolttimoihin. Philips Ultinon Pro polttimoiden valkoinen valo tarjoaa optimaalista suorituskykyä, ja kompakti rakenne takaa helpon asennuksen useimpiin automalleihin. Lisää valoa kaikille teille. 

Arvomme 2 paria 5100 ja 2 paria 9100 - LED-polttimoita.

Tutustu palkintoina oleviin tuotteisiin ja siirry arvonnan sivuille alla olevasta painikkeesta.

Ultinon Drive LED-lisävalopalkit

Minne ikinä tiesi viekin!

Haluaisitko ylimääräistä valoa tielle ajaessasi?
Haluaisitko selkeän näkyvyyden haastavissakin sääolosuhteissa? 

Arvomme:
Ultinon Drive Value

    UD2002L - 10"/266mm
    UD2003L - 20"/508mm

Ultnon Drive Performance
    UD5101L - 4"/150mm (2kpl)
    UD5103L - 20"/558mm

Tutustu palkintoina oleviin tuotteisiin ja siirry arvonnan sivuille alla olevasta painikkeesta.

Työvalot - Xperion 6000

Philipsin Xperion 6000 -LED-työvalovalikoima auttaa näkemään lähes missä tahansa. Nämä työvalot ovat kestäviä ja joustavia ja niiden akun käyttöikä on pitkä, joten työskentely sujuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Arvomme 3 työvaloa, Flood audio, Flood sekä Flood Minin.

Tutustu palkintoina oleviin tuotteisiin ja siirry arvonnan sivuille alla olevasta painikkeesta.

Kilpailun säännöt 

1. Arvonnan järjestäjä
X-treme Car Show
Vantaa

2. Osallistumisaika
28.12.2022-15.1.2023 klo 12:00 asti.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistutaan kommentoimalla arvontajulkaisua www.facebook.com/xtremecarshow tai www.facebook.com/jenkkiautonayttely sekä täyttämällä arvontasivuilla oleva lomake / lomakkeet (1-3). Osallistuja voi osallistua yhteen, kahteen tai kaikkiin kolmeen PHILIPS-valotuotteiden arvontaan. Mikäli osallistut kahteen tai kaikkiin kolmeen, on jokaisen arvotasivun lomake täytettävä erikseen.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajan julkistaminen
Voittaja arvotaan arvontalomakkeen täyttäneiden joukosta. Osallistumisaika päättyy 15.2.2023 kello 12.00. Arvonta suoritetaan tämän jälkeen 2 päivän kuluessa ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä sekä näillä sivuilla.

5. Arvontapalkinto
Palkinnot on ilmoitettu kullakin arvontasivulla. 

Palkinto pyritään toimittamaan arvontalomakkeessa annettuun osoitteeseen helmikuun aikana eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 7 päivässä, arvotaan uusi voittaja. Facebook/Instagram ei ole mukana arvonnan järjestäjänä, vaan tarjoaa ainoastaan alustan arvonnan järjestämiselle.

6. Sääntöjen muuttaminen
X-treme Car Show pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan arvontajulkaisun yhteydessä.

7. Arvonnan julkisuus
Arvontaan osallistumalla osallistujat myöntävät palkinnon voittaessaan arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista hänen nimensä ja kuvansa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Voittajan nimi ja kuvamateriaalia voidaan jakaa julkisesti X-treme Car Shown sosiaalisen median kanavissa.

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.