Talkootyö

Etsimme innokkaita talkoolaisia X-treme Car Meet -tapahtumaan! 

Haluatko olla osa ainutlaatuista autojen maailmaa ja samalla auttaa tapahtuman sujuvuudessa? Ei vaadita aiempaa kokemusta, vaan reipas asenne ja halu auttaa riittävät!

X-treme Car Meet järjestetään Keskisen Kyläkaupalla lauantaina klo 10-18. Tarvitsemme talkoolaisia erilaisiin tehtäviin, kuten asiakaspalveluinfossa, liikenteenohjauksessa, pysäköinninjärjestelyissä, siistintätiimissä sekä tapahtuman pystytyksessä ja purkamisessa. Voit myös auttaa muissa tehtävissä tapahtuman aikana.

Talkoolaisille tarjoamme päivän aikana lämpimän ruoan, virvokkeita sekä vakuutuksen tapahtuman ajaksi. Saat myös loistavan tilaisuuden työskennellä mukavassa talkooyhteisössä, tehdä monipuolisia tehtäviä ja saada upean kokemuksen osallistuessasi X-treme Car Meetiin.

Talkootyö perustuu vapaaehtoisuuteen, joten siitä ei makseta palkkaa. Sen sijaan pääset jakamaan intohimoasi autoja kohtaan ja osallistumaan huikeaan tapahtumaan. Talkoolaisemme perehdytetään tehtäviin, joten voit lähteä mukaan ilman huolta kokemuksesta.

Haluatko liittyä joukkoomme? Ilmoita kiinnostuksesi täyttämällä oheinen lomake. Kerro myös saatavuutesi ja mitä tehtäviä olet kiinnostunut hoitamaan. Liity mukaan  autojen maailmaan ja tehdään yhdessä X-treme Car Meetista ikimuistoinen tapahtuma!