Pienoismallien rakentelukilpailu

X-treme Tapahtumien järjestäjät haluavat toteuttaa pimeän vuodenajan keskelle, Joulun ja karanteeni aikojen perheiden iloksi leikkimielisen pienoismallien rakentelukilpailun. Monet meistä ovat saaneet ensirakkauden autoihin juuri rakennussarjojen kautta. Rakentelu on lasta kehittävää ja yhdessä tekemisen iloa lasten ja vanhempien kesken. 

Olemme valinneet ja haastaneet kilpailuun kolme suomalaista autorakenteluperhettä yhteiseen, koko perheen projektiin. Myös yleisö voi osallistua yleisökilpailuun omalla pienoismallillaan. Lisää aiheesta allapuolella. 

Kisaan valitut tiimit:

  • Heath Garage, Lapua: Peppiina, Iines, Anna-Stina ja Tomi Kangas.
  • Hersti Autoshop, Tuusula; Valma, Valtteri ja Timo Hersti & Susanna Airikka.
  • Customs Creations, Joutseno; Matias, Mira ja Juhani Härkönen.

Seuramme tiimien työskentelyä ja esittelemme  lopputulokset nettisivuillamme sunnuntaihin 10.1.2021 mennessä. Esittelyn yhteydessä äänestys avautuu ja yleisö voi alkaa äänestämään omaa suosikkiaan kolmesta kisassa mukana olevasta tiimistä.


Kilpailuun valittu pienoismallipaketti

Rakentelijoiden pienoismalli

Jokaiselle rakentajatiimille on toimitettu lähtökohdista samanlainen pienoismalli, jonka heidän tulee rakentaa vuoden loppuun mennessä. Kyseessä on Revellin valmistama 1968 Dodge Dart Hemi. Special Editionissa on vaihtoehtoiset pyörät ja varusteet, jolloin voi määrittää, haluaako mallistaan tehdä originaalin tai viritetyn hemi version. Valitut autonrakentajat edustavat entuudestaan mieltymyksiä eri rakentelusuuntiin, joten on hyvin todennäköistä, että lopputuloksena ei nähdä kolmea neliovista mattamustaa Suomi Darttia.

Myymälä Ruoholahdessa

Tietonikkari mukana skabassa

Tietonikkari on osallistunut kilpailuun lahjoittamalla pienoismallit rakentajille. Tietonikkari on maassamme alan legendarinen kivijalkamyymälä, joka toimii edelleen aktiivisesti myyden kaikenmallisia pienoismalleja ja kaikkea tarviketta pienoismallien rakenteluun.

Ruoholahdenkatu 20, Helsinki. Avoinna: ma-pe 11-18 ja la 11-15

Tilaukset ja tiedustelut: 09-694 3144 tai 050-300 0813. 
Email: myynti@tietonikkari.fi

Tutustu verkkosivuihin ja pienoismalleihin osoitteessa: www.tietonikkari.fi  Sieltä löydät erilaiset rakennettavat pienoismallit, radio-ohjattavat laitteet, tarvikkeet sekä oheistuotteita. Tuotteista löytyy kuvat, hinnat sekä saatavuus reaaliajassa. 

Myös yleisö voi osallistua

Haastamme myös muut pienoismallien rakentelusta kiinnostuneet perheet tai ikuiset lapset mukaan tähän leikkimieliseen kisaan. Rakenteluaihio on vapaa. Yleisön kilpailussa mukaan voi osallistua millä tahansa maalla, merellä tai ilmailuun liittyvällä koneella. 

Palkitsemme bonuspalkinnolla ns. Diorama-esillepanon, eli ajoneuvon tai aluksen ympärille on suunniteltu somistetta ja aiheeseen kuuluvaa rekvisiittaa, joka näkyy lähetetyssä kuvassa.

Tulevaisuudessa tähän leikkimieliseen rakentelukilpailuun osallistuneita pienoismalleja saatetaan nähdä oikeassa näyttelyssä, kun tapahtumia taas voidaan täydellä teholla järjestää.

Viimeinen ilmoittautumispäivä kilpailuun on 31.12.2020 ja kuvia lopputuloksesta pitää olla lähetettynä järjestäjälle Tammikuun 10 päivään mennessä 2021.

Voittajat selviävät yleisöäänestyksellä. Kaikkien äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan mm. X-treme Car Show -autokalentereita 2021.

Osallistu mukaan lähettämällä alla olevat tiedot. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Voit lähettää kuvan samalla lomakkeella tai viimeistään 10.1.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: info@x-treme.fi.